Didem34 Kızlar emzik biberonu neyle yıkıyosunz. Kaynvalidem kaynar suya karbonat koydu yıkadı ama sonra baska biseyle durulamam gerekmiyo mu sanki kokuyo cok icime sinmedi🙄
Aselminaaa Didem34 bende hep karbonat yada kabartma tozu ile kaynatirim ama ben cikarinca duruluyorum cunku uzerinde beyaz lekeler kaliyor. Karbonat kulanmanin zarari yok aksine bakterileri daha guzel öldürüyor
Elisa23 Didem34 ilk defa duydum kız icine sinmediyse iki gün sonra zaten tekrar yikanir neden karbonatla yikadinizki
yigitalpinannesi40 Didem34 Karbonatın bir zararı yok ben doktor tavsiyesi ile oğlumun ağzında ki pamukcuğu karbonatlı su ile temizleyerek çıkardım
Didem34 Aselminaaa öyle mi. Peki sonra duruluyor musunuz iyice. Emziği kokladmda bi degisik koktu sanki
Aselminaaa Elisa23 karbonat bakterileri öldürüyor genelde bu yuzden kulanilir banada yengem önermişti
Didem34 Elisa23 yok canm hastaneye yanıma alıcam o yuzden yenidogan bebegime emzik vermeyi düsünüyormda ondan yıkadk en iyisi kaynar suyla bikere daha sudan geçireyim🤔
Aselminaaa Didem34 durula cnm ben hep duruluyorum lekeler kaldigi için. Kokusundan bisey olmaz endiselenme istersen emzik temizleme jeli ilede yika bisey olmaz
Aselminaaa Didem34 duruluyorum cnm beyaz lekeler kaliyor karbonattan dolayi mis gibi oluyor daha gonul rahatligi ile veriyorum biberonu emzikdede biberondada kulandim. Suan emzik kulanmiyoruz ama biberonda hala devam