ezgioz Kızlar mesela sizler de aynısınızdır zaten ben her gün ev işi yapıyorum temizlik yemek çamaşr yıkama ütü vs. Düzenli bi şekilde bunları yapıyordum haliyle sürekli ayakta oluyorum hareket halinde oluyorum sizce yapmamam gerekir mi
yuksell07 ezgioz ben senin gibiyim ama fırsat buldukça yatiorum cnm çünkü şuan tam yerleşme büyüme aşaması dinlenmek iyi gelir
Seyda2434 ezgioz ağır işleri yapma ilk 3 ay canım koltuk cekme halı kaldırma sandalyeye cıkma cam silme haftasonu esin yardım etsin cok dikkat et dusuk tehlıkesı 3. Ayın sonuna kadar devam eder
Dygclk51 ezgioz aslında bebeğin tutunmaya çalıştığı en önemli haftalar çok ağır kaldırmak koltuk çekmek itmek bunlar çok zararlı. Ev temizliği süpürge bende hep yaptım ama kendimi çok yorarak kasarak değil de daha rahat hareketlerle yapmaya çalış. Ağır kaldırma çok uzanmaya çalışma.
Aselminaaa ezgioz dinlene dinlene yaparsan bisey olmaz diye dusunuyorum birden yuklenme kendine ben hamile iken dil okuluna gidiyordum
Lulemom Bu risk durumuna göre değişiyor. Doktorum normal yaşantına devam et demişti, sen uzandın zıpladın diye sağlıklı bi bebek düşmez demişti. 16. Haftadayım en başından ber normal yaşantım neyse öyle devam ediyorum.
miracinannesi1 ezgioz bende 11+1 im taşınıyoruz kaç gündür ev temizliyorum ortalığı eşyaları toplam kolilemem lazım gideceğimiz evi temizlemeye gideceğiz Allahım korur inşallah bu ara biraz yorulacağım mecburen
busraakeskin ezgioz valla ben öğrendiğimde altı haftalıktı ağır da kaldırdım temizlik de yaptım. Çok şükür 34 bitecek. Kendini sınırlamamalısın diye düşünüyorum. Kanamam da oldu aynı zamanda, dağ bayır gezdim de. Yiyecek ekmeği varsa illaki tutunacak