zeytinkiz Neslihan1903 bende öyleyim canım ya pazartesi karantinam bitiyor ama yat koku hala yok berbat bişey 🤮😒
BTSG04 Neslihan1903 benim 2 hafta sonra geldi. Annemin 6 ay oldu hala gelmedi 😔 8 aya kadar sürebiliyor deniliyor. İnşallah düzelirsiniz geçmiş olsun
Rat Neslihan1903 benim 3-4 haftada anca geldi eşimin 2. Haftada gelmişti. Bir arkadaşımın 5 ayı geçti sanırım hala yok. Malesef oda değişiklik gösterebiliyor. Gerçekten kötü bir durum ama geçici hiç yoksa tat ve koku kaybı ile sadece atlattık. Çok geçmiş olsun.
Neslihan1903 zeytinkiz çok kötü ya gerçekten iştah zaten kalmadı bebeğim içim yemeğe çalışıyorum ama tadı kokusu olmayınca çok zor oluyor
zeytinkiz Neslihan1903 evet bende öyleyim 10 gündür maalesef ama ye bol su iç meyve sebze tüket bol bol
Neslihan1903 BTSG04 bebeğimin doğumuna çok bir şey kalmadı ne bilim onun kokusunu bile aşamayacağım inşallah benimde erken gelir rabbim kimseye yaşatmasın çok zor 😫
Neslihan1903 Nagihanelif gerçekten çok kötü benim koku alma tat alma duyularım çok sağlamdır eşim hatta dalga geçer seni ava götüreceğim diye nasıl oldu anlamadım eşimde annemde gitmedi bende gitti inşallah çabuk gelir 🥺
momandson Neslihan1903 benim eşim geçirdi üç ayda yüzde 80 geldi diyor geçireli 7 ay oldu ve hala yüzde yüz olmuş değil dediğine göre
BTSG04 Neslihan1903 inşallah en kısa zamanda gelir canım ve bebeğinin kokusunu içine çekersin 🤲🏼 Tembelleştirmemek gerekiyormuş sürekli kahve gibi ağır kokular kokla
Neslihan1903 BTSG04 kokluyorum her sabah akşam kahve bile kokmuyor çok acı bir şey inşallah geçer rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🤗
shryldrm BTSG04 evet koku eğitimi diye geçiyor bunun adı kokusu ağır olan şeyleri sürekli koklamaya çalışılmalı benimde eşim geçirdi iki hafta gibi bir süre de yavaş yavaş gelmeye başlamıştı koku ve tat
Hhhzzzlll3545 Neslihan1903 haberlerde gordum bi fenomen kiz 3 aydir tat koku almiyormus ihmaledilmemesi gereken biseymis bu kendi kendine gecmeyebiliyormus egerki karantina bittikten sonra da duzelme olmassa doktorla iletisime gecin bence
Neslihan1903 Hhhzzzlll3545 bunu kesinlikle yapacağım zatende belki dedim daha erken getirebilirim bir kaç video izledim bir kaç yağ öneriliyor onlarda deneyeceğim karantina bitince hemen KBB ye gideceğim inşallah
Sita3434 Sağlık ocağındaki hemşire 4 aydır kokunun gelmesini bekliyorum demişti sonra geldi mi bilmiyorum ama çevremde olanların hepsinin geldi