Deletedmom15257 Haticekckylmz benimde hep öyleydi şimdi ortada toplaniyo 🤣 dr söyledim.normal dedi bol.bol su ve yürüyüş önerdi cnm bana sende sor istersen daha rahat olur için ama korkma önemli birşey değil
Yesimmm93 Haticekckylmz benimde sagta toplanıyor ama yurudugumde yattıgımda normale dönüyor o yüzden 10 dakıkadan fazla yurumuyorum yoksa çok canım yanıyor
Esesli Haticekckylmz benimde hep solumda. Artık karnım yamulacak diye korkuyorum. Yatsamda yürüsem de sevmemde solda hep 🤣
Haticekckylmz Deletedmom15257 ilk saga toplandiginda bi korkmustum karnimin sekli bi degisti 😂 elimi uzerine koydugumda 3dk icinde falan duzeliyor demekki normal tesekkur ederim
Haticekckylmz Yesimmm93 toplaniyor bi sert oluyorki anlatamam 🙈 elimi uzerine koyuyorum ovaliyorum duzeliyor 😊 yuruyus yapiyorum cok sukur daha agrim olmadi 29+5gunluguz ultrasona gore 2hafta onde normalde 27+5iz
Haticekckylmz Deletedmom15257 ayin29unda gidicm kan uyusmazligimizda vardi onunda ignesi yapilacak unutmazsam sorucam. Ultrasinda bebegimi gorunce soracagim tum sorulari unutuyorum 🤗
GldnUysll 28 haftadayim benmde sagda toplanıyor resmen ilgi bekliyor ovalaynca duzeliyor 😂😂😂😂gecen bide dik oturmus kafasi gögüs kafesmin altinda ayaklar kasiklarda vurup durdu cikcak sandm bi anda 😂😂😂
Haticekckylmz GldnUysll amanim ilk oldugunda cok korkmustum noluyor diye 🙈 suan alistim galiba normalmis
Selmapiskin 33haftalığız aynı benimde öyle . Karnım yamuluyor resmen 😅 erkek bebek sağ da olır dediler . Taş gibi kesiliyor orada toplanıp kalınca
GldnUysll Haticekckylmz normal canm normal korkmayalim alismak lazim bu durumlara daha kim bilir neler yapcak bebislerimiz 😂😂
Denis19 Haticekckylmz böyle sanki bişey yukarı cikiyomus gibi oluyo bende hani biz bacaklarınızı toplar yatarız ya öyle bi his oluyo 17. Haftamdan beri 🤗
uleErenTozkoparan Bunlar kasılma olabilir nstye bağlanmanızda fayda var ben 34deyim şuan bu sertleşmeler kasılma sancıymış durdurmaya çalışıyorlar
Haticekckylmz uleErenTozkoparan kasilma derken bebegin bi tarafa toplanmasi 2haftadir daha sık yapiyor agrim sancim vs birseyim yok 17gun sonra kontrolum var dr soyleyeyim ozaman 🤔🤔