Minikanneee Kızlar yarın sağlık ocağında kan testi yaptırıcam sabah kaçta yaptırmam gerekiyor ve sonuç ne zaman çıkıyor yarın cuma sonuç pazartesiye kalır mı bu arada bilgisi olan yazabilir mi?
34_21_23 Minikanneee sabah saatlerinde alıyor sağlık ocağı kan tahlili. Değişiyor ama genel olarak 10-10.30 son saat oluyor. Sistemden bakmak için şifre alırsanız pazartesiyi beklemeden öğrenebilirsiniz
Sibelezgi Minikanneee buyuk sehirlerde sabah gidiosun 11 e kadar veriliyor aksam 4 gibi ogreeiyorsun.ama ben ilcedeyim sadece 1 gun kan aliyorlar pazartesi gunun ve oda ya 4 gibi yada.diger gune sarkiyor
aannepandaa Minikanneee beni geçen çağırdılar 12.10 da gittim 12.20 de hem idrar tahlilim hem kan tahlilim çıktı. Merkezde makina var oradan çıkıyor sonuç. Kan eksikliği kanda enfeksiyon vs bakılıyor. Sizinki hastameye gitmeyecekse aynı gün çıkar.
Minikanneee 34_21_23 yaa öyle mi teşekkür ederim bu arada kaç saatte çıkıyor acaba biliyor musunuz ☺️
Linam1 Tam kan testimi vereceksin eğer öyleyse sabah aç karnına git sıkıntı olmazsa öğleden sonra çıkar kan testleri
nursheenn Minikanneee bizim burda 9 ila 9 buçuk arası kan alımı yapıyorlar sadece erken gitsen iyi olur bence
Nazliasel Minikanneee canım 9 buçuk gibi gidersen 11 gibi internetten labaratuvar sonuçları yazarsın tc ile giriş yaptığın zaman sonuçların çıkıyor bazen bir saatten bile çıkmış oluyor