Edaaguleer Arkadaşlar merhaba bugün sabah sezeryana girdim fakat kanamam olmadı daha henüz ve dikişlerim acıyor ne yapmam gerekir ?
ocak2021 Edaaguleer sezaryan da zaten çok bi kanamanız olmaz çünkü rahimi temizliyorlar zaten az az adet kanaması gibi olur ağrı kesici parol fln al istersen iyi gelir ama hastaneden yapmaları lazım sana ağrı kesici
ratatosk Meryemkale bilmiyorum ki tüm ağrılar için kullanıyordur belki diye dedim emin değilim zaten kesin çözüm bu demedim
gamzosgamzos Dikis agrisina ragmem bol bol yurumen inan bi tek o rahatlatiyor ve cok cabuk toparlaniyorsun bu arada hayirli olsun saglikla buyut yavrunu inşaAllah
Meryy600 Haticearen hiç korkmayın. Korkulacak hiç birşey yok inanın canı çok az olan biri olarak söylüyorum bunu 1.5 ay önce sezaryen oldum bende
Meryy600 Haticearen benimde öyle canım ilk bebeğim. Hiç korkma sadece bol bol dua et. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Sorun olursa sorabilirsin. Yardımcı olmak isterim.
Deryayurt Edaaguleer ilk gün acır canım narkozun etkisi geçtikçe acı hissedersin ağrı kesici iste yaparlar 4 saatte bie yapılmıştı bana sabaha dahaz iyi olursun merak etme 💕