denizali_ minikprensimmm123 benim yeşil geliyordu tahlil yaptım temiz çıktı . Kendini güzelce yıkaman gerekir hele ki büyük abdest yıkarsan vajinal kısma gelmesin sakn
minikprensimmm123 Hepinize çok teşekkür ederim ben ilk başta korktum acaba bebeğe mi bir şey oldu gibisinden anladım ki hamileyken bunlar genelde herkes de görülüyor doktora gider gitmez söyleyecem böyle böyle diye Allah hepinizden razı olsun 💕🤗
minikprensimmm123 Sita3434 Yok canım aynı devam ediyor doktorum fitil verdi ama ben kullanamadım yapamadım yani suyu çok içince azalıyor ama tüm hamilelerde oluyor galiba ya mantar enfeksiyon felan olunca da oluyor muş canım
Sita3434 minikprensimmm123 bende de var aynısı bana idrar tahlilim temiz çıktı fitil verdi iki tane vardı içinde kullandım ihmal etme kullan diye uyardı beni biraz azalttı ama geçirmedi. İleri haftalarda erken doğumu tetikleme riski olduğunu söylüyor benim doktorum bilmiyorum su an bol su içiyorum size de geçmiş olsun
Mervekaynak minikprensimmm123 hamilelikte idrar yolu enfeksiyonunda ne yazikki belirti olmuyor. Yanma ağrı acı vs olmuyor. Ben tesadüfen öğrenmistim 4 aydır çekiyorum bir sürü antibiyotik kullandım kültür falan verdik bence geciktirmeden bir ıdrar tahlili yaptırın yesil akıntı olağan bişey değil çünkü
Cnsemrh Mervekaynak bnde vajinal enfeksiyon vardı doktor fitil verdi kullandım 3 taneydi fitil bittikten 1 gün sonra şeffaf, beyaz akıntı karışık geldi sadece1 kere dahada gelmdi bişiy normal mi acaba y
Mervekaynak minikprensimmm123 aynen bende geçen cumartesi yaptırdım çıkmış sonuçlar henüz doktorum görmedi ama çok şükür üreme olmadi yazıyor bakalım bundan sonra nasıl ilerlicez çok geçmiş olsun
minikprensimmm123 Mervekaynak Canım benimkin de de öyle yazıyor ama doktor görmedi daha üreme ve bakteri görülmedi diyor
minikprensimmm123 Mervekaynak ya benim ki de çıktı ESCHERİCHİA COLİ ÜREDİ yazıyor Katalaz testi pozitif diyor galiba enfeksiyon çıktı bende
minikprensimmm123 Mervekaynak Tam sonucum bugün çıkmış ilk sonuçta üremedi yazıyordu bu çıkan tam kültürde de üredi felan bir şeyler yazıyor
Cnsemrh Sita3434 benim sarıydı bitti şeffaf arası da da beyaz akıntı gelince korktum açıkçası 33 haftalığım ilk gebelikde olunca insan tecrübesiz ve herşey yoruma acık geliyo 😒
Mervekaynak minikprensimmm123 ilk defa görüyorum valla bilemiyorum ki doktorunuz daha iyi yönlendirir