minikprensimmm123 Kızlar özellikle de kusunca yeşil akıntı geliyor normal de de az az geliyor bu yeşil akıntı tehlikeli mi bebeğin gelişimi durunca böyle mi belirtiler oluyor lütfen yardım edin??
tugba9293 minikprensimmm123 ben elma sirkesi ile pamuk su ile seyreltip siliyorum oramı. mantar olabilir bende tahlil yaptırmadım daha . ama yeşil akımtıyı kesti arastırarak yap istersen sende
minikprensimmm123 Hazal12 7 haftalıkken kalp atışı dinlemeye gittim canım o zaman tahlil yapıldı temiz dediydi doktor enfeksiyon olunca yanma kaşıntı felan olur mu
Mervekaynak minikprensimmm123 hamilelikte idrar yolu enfeksiyonunda ne yazikki belirti olmuyor. Yanma ağrı acı vs olmuyor. Ben tesadüfen öğrenmistim 4 aydır çekiyorum bir sürü antibiyotik kullandım kültür falan verdik bence geciktirmeden bir ıdrar tahlili yaptırın yesil akıntı olağan bişey değil çünkü
faziletelffff minikprensimmm123 evet bende yaşadım 32 haftalık gebeyim hala yaşıyorum yanma kaşıntı akıntı
Minikbebek25 minikprensimmm123 doktorunla mutlaka paylaş ilerlemeden tedavi ol büyük ihtimal fitil verir Allah’ın izniyle bişe olmaz
minikprensimmm123 faziletelffff Bende yanma ve kaşıntı çok nadir oluyor canım ama hani kötü bir şey olsa bulantım felan olmaz belki bulantılarım felan devam ediyor suyu çok içince azalıyor az içinde geri geliyor
faziletelffff minikprensimmm123 doktoruna danış canım bir an önce ilaç kullan bence ben biraz ihmal ettim geç söyledim doktora
minikprensimmm123 Ezgi_26 9 haftalık olacaz yarın inşallah canım suyu az içince artıyor gibi çok içince azalıyor bende anlam veremedim
Mmhtpmhmt04 minikprensimmm123 benim hamileliğimin başından beri vardı mantar enfeksiyonu demişti doktor kaç sefer fitil kullandım geçmedi ne yaptıysam geçiremedim 1 hafta önce doğum yaptım kendiliğinden geçti doktorunuza soyleyin size fitil verecek korkmayın
minikprensimmm123 Mmhtpmhmt04 Ayy canım ya şuan rahatladım bende korktum acaba bebeğe mi bir şey oldu diye ama bende suyu çok içince azalıyor az içince hafif artıyor ama hani bulantılarım felan da devam ediyor biraz o konuda rahatım
Mmhtpmhmt04 minikprensimmm123 valla benim yürüdükçe gidiyordu kaç sefer doktor gittim suyum mu geliyor diye kaç sefer tahlil yaptırdım hiç bisekilde geçmedi anca doğumdan sonra geçti ihmal etmeyin yinedd doktorunjza soyleyin fitil verir size