Hazal12 Kızlar sabah 8 buçukta şeker yükleme testi yaptıracağım saat kaçtan sonra yemek yemeyeceğim nasıl gideceğim yaptıranlar bilgi verebilirimi
Cevirmenannee Hazal12 12den sonra su bile içmemen gerekiyor canım sabahta erkenden git güzelce testini yaptır, inşallah bir şey çıkmaz 🌸
Susam1 Hazal12 aynen arkadaşın yazdığı gibi 12den sonra bir şey yeme sonra doktor sana kaç mi verecekse şeker testini o kağıdı eczaneye veriyorsun oda sana gazoz givi bir teneke kutu veriyor benimki çilekliydi tadı güzeldi yani kötü değildi.. Onu içmeden damar yolu açıyorlar çünkü 3 kere kan alacaklar her seferinde delmesinler kolunu 😊 kan alıyorlar sonra bu gazozu iç 1 saat sonra yine kan 1 saat sonra yine sonra tahlil sonuçlarını doktoruna gösteriyorsun bu kadar 🤗
Hazal12 Susam1 açlıktan bayılmam inşallah zaten iğne fobim var yani kızlar hiçbişeyden korkmuyorum o iğneden korktuğun kadar 😂 çok teşekkür ediyorum detaylı anlattığın için 💕☺️
Susam1 Hazal12 ayy bende korkardım ama şimdi arsız oldum iyice sürekli bu iğne hayatımızda ne yapalım hayırlısıyla bitsinde sağ salim alalım kucağımıza bu veletleri sonra iğne fobisi kalmaz zaten 😁😁🙊
ikizgebe 12 den sonra işlem bitene kadar su dahi içmiyosun canım, içilen şeyi bana hastaneden verdiler ama her hastanenin işlemi farklı sanırım inşallah sanada hastane verir uğraşmazsın
Hmsrqw Kafam o kadar karışık ki benim doktorum şeker yüklemesi yapılacak kahvaltını yap tam 1.5 saat sonra burda ol dedi 🤨 gece 12 nereye sırf 1.5 saatlik açlık nereye olmayan şekerim yüksek çıkacak