Merhabalar kızlar biz bugün ne yaptık kura çekiliş yaptık :) 32haftalik olduk hala kızıma isim netleştirme mistik her ay fikrimiz değişiyordu en sonu kaynım ben eşim ve oğlum kağıda birden fazla olabilir dediğimiz isimleri yazdık
Rüya, güneş, ayla, öykü açelya, asya, İdil, aklıma gelmedi baya on tane isim vardı kaynım TLF videoyu açtı ve kızıma hatıra anı diyerek başladık kızım senin adın kuraya kaldı amcan bu fikri sundu kağıtları sallayan annen çekende baban olacak isminle yaşa dedik bismllh dedik çekti eşim o kadar heycan basmıştı ki artık geri dönüşümü yokmuş gibi kaderiymis gibi gördük çok heycanlandik ailecek ne yazdığına ‘ÖyKü’ çıktı :) inanın hiç öykü aklımdan geçmezdi hatta istemedim bile kaynım ile eşim beğenerek yazmışlardi gönlüm yoktu ama an bişey oldu sanki gerçekten kaderiymis sanki kızım kendi adını secmis gibi hissettim ismi hemen benimsedim bile kararsızlık çok zor bizim durumda olan arkdslra bu fikri sunarım gerçekten kaderi çıkıyor hissayati verince ismi benimsiyorsunuz 😍😍 çok uzun oldu ama deneyen olursa burda duygusunu dinlemek isterim acaba tek ben mi öyle hissettim yada gerçekten bebek mi seçiyor elimiz o kağıda gidiyor bilemedim ❤️🤰