oglumgeliyyor2 Bus45 Az hareket etmesi normal her hareketini hissedemezsiniz zatn ama gün içinde hiç hareket hissetmezseniz doktora gidin
esma_korkut Bende bugün doktora gitmeyi düşündüm …sonra onla konuştum biraz dokundum hırpaladım yavruyu severken karnımda …az hareketlendi beyfendi de bende rahatladım 🤣
Bus45 esma_korkut tekme yerini gördün mü hiç yoksa kıpırdama sını mı duydun ben daha görmedim tekmelerini kıpırdama sını görüyorum ama
esma_korkut Bus45 Bus45 kıpırdalanmalarını görüyorum göbeğim şekil değiştiriyor hareketlerde baya hissediliyor haliyle
Gul_mom Mercimekmom benim de öyle galiba 27 de baş asagiydi ama 29 da geri dönmüştü. Ama birkaç gündür yine baş aşağı pozisyona döndü gibi hissediyorum.
Ozlem23 Bus45 bende 31+1 im uzun sure yatınca kipirdiyo sadece gün içinde pek hareket etmiyo haftaya gidicem doktora
Baobap Bus45 31+3 günlük gebeyim. Bildğim kadarıyla 32.haftadan sonra azalmaya başlıyor çünkü yeri daralıyormuş. Benimki hç durmuyor. Hiç uyumadığını düşünüyorum bazen. Şu an bile karnım fırtınalı deniz gibi. Sürekli dalgalanıyor.
Nurcan_dogan Bizimkiside 31 haftalık oldu maşallh okadar hareketli ki saniye rahat bırakmıyor beni özellikle sırt üstü uzanınca .doktorum bile maşalalh takip edemiyorum diyor 😂☺️🙏💕 geceleri hiç uyutmayacak seni dedi. yandımm 🥰