YelizGngrdOrak Kızlar cuma günü Doğum yaptım oğlum asla emmiyor sanırım ucu yok bi kere çekip bırakıyor sonra ağlamaya başlıyor. Ben de sağıp veriyorum ama mama da vermek zorunda kalıyoruz çünkü sütüm yetmiyor hiç emmediği için. Öneriniz var mı memeyi alması için çok üzülüyorum 😢
Ky2406 YelizGngrdOrak inatlasacaksınz başka care yok agladıkça vereceksnz sütünüz yeter yetmz degıl bence mama vermeyn inatla emzrn alışcak
Gamze06 YelizGngrdOrak Aynen inatla emzirmeye devam etmen gerekiyor. Kolay değil sabır işi bende yaşadım aynilarini. Onun midesi ne kadar ki daha niye doymasin doyar siz emzirin sürekli biberona alismasin hepten sizi bırakır
Kivanclimerve YelizGngrdOrak Sagilan sutu gogsunuze yatirip icirin sicakliginizi alsin hatta mamayida ole verin sık sık emzirin insallh emecektir benimkide cok ugrastirdi 3.gunun sonunda emzirmeyi basardim
YelizGngrdOrak Ky2406 sağıp veriyorum mecburen emmiyo ağlamaya baslıyo göğsüme yaklaştırınca yırtıyo kendini 8 gün oldu ama yok
YelizGngrdOrak Kivanclimerve canım 8. Gün bugün hala emziremedim. 2 çekiyo hemen gelmeyince baslıyo ağlamaya. Asla emmiyo çok üzülüyorum😢
MerveHail YelizGngrdOrak benim bebeğimde 10 günlük oldu asla emmiyor ucu yok göğsümün göğüs ucu da taktm yine olmadı birde erken doğdu 35 haftalık sürekli sağıp veriyorum mama vermiyorum ama sürekli sağmak cok yoruyo göğslerim cok fena😢😢😢
okem YelizGngrdOrak benım de ucu yoktu aglaya aglaya aldı zorlucaksın baska care yok bıberona baslarsan artık hıc emmez sagdıkca bı sure sonra sutun kesılecek