ogluileannesi Kızlar selam🌹 önümüzdeki ay proxeed plus almayı düşünüyorum kullanan var mı ? Varsa yorumlarınız neler ya da etkili takviye gıda ne önerirsiniz🍀
afrasil ogluileannesi biz kullandık memnuk kaldık . Yanında keçiboynuzu kürü de icti esim . Ve kuruyemis ve bal ile macun gibi yaptm onu yedi
Elbet-birgun-kavusacagiz ogluileannesi kullananlar guzel sonuc aliyo ama biz biturlu alipta baslayamadi esim 🤦♀️ yaninda kuru yemis bol cig findik fistik tuketsin canm sigara iciyosa biraksin bol keci boynuzu cig kabak cekirdegi yesin
ogluileannesi Başka bilgisi fikri olan yok galiba :( ya böyle bilgi edinmek amaçlı postlarım hep cevapsız. Ama eşle olan özelimi ya da kaynana durumunu vs anlatsam yorum yağardı eminim. Acı 😔
Bfduam derindemir kasık ağrısı yapmış mıydı sende bu takviye? Benim bayağı ağrıyo yumurtalık bölgesi sanırım.
derindemir Bfduam kasıklarım,yumurtalıklarım,karnımmmmmm çok fenaydı,resmen bıçak saplanır gibi oluyordu.ama pişman mıyım aslaaaaaaaa😄😄😄kullandığım ilk ay hamileyim.Tabi Rabbiminde izniyle
Bfduam derindemir Canım ya Allah pişman etmesin anne adayımız:) şekil a: aynen ben:) Sevindim.ya demek ki normal bu ağrılar. yahu diyorum ne oluyor kasıklarıma, yumurtalıklarıma, sanki için kazınıyor gibi di mi?
ogluileannesi derindemir canım sperm güçlendirici değilde yumurtlama için olanını tercih etmişsin doktor mu önerdi araştırma sonrası fln
Happybsrn ogluileannesi biz kullandık 3 ay gebelikte olmadı ama sonuçlar değişti mi bilmiyorum bu ay aşılama olacam o zaman öğrenirim
Gunleridag ogluileannesi bana doktorum maxiper adında bir multivitamin önerdi bana iyi geldiğini düşünüyorum ama henüz gebelik elde edemedim
denizmanzarasi Bfduam canım benim daha bugün geldi kargom yarın baslicam nasipse🙏 Sabah tok karnına mi içiyorsun,kullanımında öyle yapın diyor sitesinde