Karacam Kaderimm ben iki üç haftalık gebeyken düşürdüm çok büyük değildi ama çok zordu ağrıyı geçtim kusmalar başlayınca mahvoldum su içip hareketler yaptım bolca zıpladım hatta öyle düştü😌 hala böbrek te daha küçükleri var büyümediyseler tabi🤦🏼♀️
Halitesra Kaderimm bu dediği mı suyu nasil iciyorsan oyle iceceksin ilac gibi bir saat belirlemeyeceksin direk bobrege gidiyor zaten
Dilarass Sermec27 kanaldaki taşı düşürebildiniz mi benimde taş vardı ama şuan görünmüyo ultrasonda böbrekte genişleme hafif su toplaması göründü idrarda enfeksiyonda yok acaba düştü mü ki anlamadım sizin kaç mm büyüme oldu
Sermec27 Dilarass düştü mü bilmiyorum ama benim belli bir zaman sonra ağrılarım gitti cok sükür 3 ay 6 gün önce oğlumu kucağıma aldım
Dilarass Sermec27 gözünüz aydın sağlıcakla büyütün inşallah böbrek büyümesş devam etti mi peki bende korkuyorum bişe olur diye doguma da 5-6 hafta kaldı dayanır inşallah🥲
Sermec27 Dilarass yok devam etmedi benim 22 de başlamıştı 1 2 hafta içinde ağrılarım geçti darısı başınıza inşallah az kalmış sizde sağ salim kavusursunuz inşallah