htctpc İyi akşamlar herkese.Benim aklıma bir konu takıldı.Kontrole gittiğinizde kan tahlili yapılıyor mu size?Ben 25. haftadayım sadece ilk kontrolümde kan tahlili yapıldı sonuçlara göre vitamin filan verildi sonra da hiç bakılmadı.Herkeste böyle mi acaba?
Guldenur htctpc ilk haftalarda her hafta gittiğim için kan tahlili yapılmıyordu ama aylık kontrole dönünce her gittiğimde yapılıyor.
momsboys htctpc banada 7 haftalıkken yapıldı ikili test dısında bir daha vitamin troid hiç bişey bakılmadı acıkcası bende düşündüm bunu yarın seker yüklemem var muhtemel sadece onun için kan alınacak
anneadayi33 Sağlık ocağı çağırıyor beni ayda bir kez orda tim tahlillerim yapılıyor gerekli olursa kendi doktorumada gösteriyorum ona göre kan ilacı vitamin vs veriyor tabi
htctpc anneadayi33 sağlık ocağına ilk tetanoz aşısı için gittim.2 hafta sonra da kan tahlili ve idrar tahlili için gittim ama sonuçlarla ilgili arayan soran yok.E nabızdan bakıyorum orda da bir bilgi yok.
Pelin__1 htctpc ama doktor sizi aramaz ki sizin gidip kendiniz almanız lazom sonuçlarınızı.. Herkesi aramaya kalksalar işin içinden çıkamazlar yani
Guldenur htctpc doktorum kendi söylüyor kan tahlili yaptıralım değerlerine bakalım diye sağolsun bi sıkıntı yaşamadan önlemini alalım diyor.
htctpc Pelin__1 hayır o anlamda değil normalde e nabızda görüyorum diğer hastane kayıtlarımı ama bu tahlile dair bir sonuç yok.Bi de daha önce hemşireler aradı kilo boyu işleyememişler sisteme sormak için aramıştı.
Pelin__1 htctpc e nabıza bazen düşmüyor, boy kilo için ararlar yani gebe izlemi o ama tahlil sonucu için aramazlar canım sen kendin bir sor