Anne54 Ozgeeeayaz bizdede öyle olur ozaman babası aşırı sakin ama soğukkanlı olmasınıda istemem açıkcası söyleyiş olarak beğeniyoruz bakalım ne koycaz 😊
N_A_Z_L_I_M Ozgeeeayaz Canım oğlumun sınıfında Ayaz adında bir çocuk var o kadar hararekli ki anlatamam sana sıra da bile zor oturuyor çocuk. Ama sınıfın en zeki çocuğu 🥰
Papatyams_2021 Anneyimm2 benim de bı oğlum daha olacak buyuk oğlumun ismi Miraç ikincisinin de mert olacak ins
Ozlem23 Anneyimm2 ben kısa isimleri çok seviyorum erkek olsaydı Alp Tolga koyucaktik ☺️ can ve ali isminde çok hoşuma gidiyo
burcu_izmir Ogretmenanne35 bi Demir de bize gelicek Allah’ın izniyle 🙏🏻 eşimin büyük dedesinin adı Demir Ali imiş Demir ordan istedi eşim, rahmetli kayınpederim de Efem dermiş hep eşime dedim ki yanına da Efe olsun o zaman. Sonradan Aren ismini de yakıştırdım çok Demir’in yanına ama maneviyat içerdiğinden değiştirmeyim dedim 🤓 Alternatifleriniz arasında ise, nacizhane Demir Kağan hoş geldi kulağıma 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 💕
Ogretmenanne35 burcu_izmir yaa ne güzel ☺️☺️İzmir’deki Demir bebekler çoğalacak demek 🥰evet Kağan çok güzel bir isim ama ailemde olduğundan tercih etmek istemiyorum malesef 😕
Xwyz1234 İlk oğlumun ismi Aras nasip olursa bu oğluma Karan ismini koymayi düşünüyoruz degisiklik olmazsa🙂
burcu_izmir Ogretmenanne35 aa hemşeri miyiz ne güzelll 💕 alternatifleriniz arasında olunca Kağan, üçünden birini seçmek istiyorsunuz gibi anladım 🥰 Demir Aren de düşünebilirsiniz, ben koyamıyorum ama size seçenek olsun surda dursun 🙈
efruzzz Anneyimm2 valla basta barış dusundum sonra milyon isim baktim sectim sonra o kadar yoruldum ki bu mevzudan eşim barış guzel isim neden bu kadar kafani patlatiyorsun ki dedi 🤣barış koyacagiz inşallah