hatice_Akyalcin Edaserhat Maşallahı var annesi Biz 22. Haftada 580gr dık Şuan 1500 kg kadar 28. Hafta bitecek gayet güzel kilosu 😊😊
Sermec27 Edaserhat muhtemelen 3 4hafta en az önde gidiyor benim oğlum 22 de 485 gr dı ve haftasıyla uyumluydu seker yüklemesi yaptırın mutlaka
hatice_Akyalcin Ruveydakkk canım bence gayet güzel tedirgin olacak birşey yok son haftalar aldığı kilolar hem daha hızlı hem daha fazla oluyor 25. Haftadan sonra çok daha hızlı kilo alacaktır inşallah
058elf Edaserhat burda hiçbirimiz doktor değiliz canım doktorunu dinle biri tutup kötü dese kafana çok takılacak, böylesi daha mı iyi olue sence. Ayrıca her bebek kendine özeldir kiminin kilosu önde kimi geride olur sağlıklı olsunlar :)
MKrasnic Edaserhat maşallah biz 21′de 500 gramdık iki hafta ileri demişti doktorumuz, sonra 25.haftada hemen hemen haftasını yakaladık 😊 şeker yüklemesi yapmanızı tavsiye ederim
MKrasnic Edaserhat genetik de olabiliyor canım doktorun bir şey demediyse takma kafana zaten birkaç hafta ileri geri hep oluyormuş 😊
Edaserhat MKrasnic 🥰 He iyi Ozaman ben iyi olduğunu öğreniyorum gerisi pek aklıma gelmiyor sorayım haha