Kbra007 Merhabalar biz yoyko park yatak aldık ama içindeki süngeri yetersiz geldi yatak almayı düşünüyoruz tavsiyelerinize açığım😊😊
Kbra007 Park yatak olarak çok güzel baya beğendik anne yanı olması bizim için büyük avantajdı ve sallanabilir olması 😊 sadece iç yatağı yetersiz geldi biraz
Ogretmenanne35 Kbra007 görünüşü , kullanımı sizce iyi mi ben de krem rengini düşünüyorum ama ahşap yatak mı alsam diye çok kararsızım 😊
Ogretmenanne35 Bmom prego ve toyla arasında kaldım tercih edemedim yakından görme imkanım da Yok . pregonun ekstrası dönencesi diyorlar . Sizce gerek var mı dönenceye ? Pregobun kumaş kalitesi nasıl memnun musunuz ?? İlk gebeliğim güzel bir şey almak istiyorum
Kbra007 Ogretmenanne35 asansörlü ve ve uzun süre kullanma avantajı açıkçası tercih sebebim, ahşapların görüntüsü daha güzel ama kullanım ömrü kısa diyorlar maalesef ☺️
Bmom Ogretmenanne35 dönence aa çok güzel dediğim bir dönencesi yok oyuncaklarını değiştirmeyi düşünüyorum ama kumaşı kalitesi konforu çok güzel beşiği tercih edebilirsiniz
Nasippp https://ty.gl/av99uyawi ben bunu aldım trendyoldan yumuşacık gayet güzel yükseklik ölçüsüne bakarak al
Nasippp RH38 ben 10 cm yükseklikte aldım canım beşiğimizi ikeadan aldım yataş alayım dedim onlarda 20 cm yükseklikte beğişiğin hizasında oluyordu bundan aldım ama gayet güzel tavsiye ederim yumuşacık