Mevludee35 Kızlar 6+5 hamileyim ağzımın tadı çok kötü suyun tadı kötü geliyor bu durumu yaşayan var mı ve nasıl geçecek🥲
Busra_kr Mevludee35 ağzımda acı bir tat koku hassasiyeti herşeyden tiksindim resmen midem bulanıyor sürekli 😐
Mervenur19 Mevludee35 2 ay hiçbişey yiyemedim resmen suya aşırı düşkünümdür 1 yudum bile içemedim komposto falan içmeyi dene faydası olur
Eg16 Mevludee35 11. Haftaya giricem yavaş yavaş azalmaya başladı sabır et bitanem ben sürekli naneli olips yiyordum normalde büyük damacanayı 4 günde bitiren insandım öyle olunca şimdi içemez oldum. Bu aralarda benimde midem şişmeye başladı ama sabır et sende lütfen🙏🏻🥰
Astrotuba Mevludee35 ben de böyle oldum limon emiyordum o iyi geliyordu bana 12. Haftaya kadar yaşadım sonra azalarak kayboldu zor bir durum yemek tadı alamıyordum o acımsı tad yüzünden sürekli tükürüyordum limon en iyisi bence
MercimekVeaAnnesi Canim benim ilk hamileligimde oldu agzina aci bir tat oturuyor bisey yiyip icmesen bile oyle duruyor ve gtmiyor dondurma yerdim gecer diye o bile aciydi smdi ikinciye hamileyim 6+1 daha bisey yok insallh bunda olmz
Mlk8 Mevludee35 bu haftalarda yaşadığınız cok normal ama 12.haftaya kadar geçiyor merak etmeyin.bubsure icinde deneye deneye midenize iyi gelecek şeyleri bulmak gerekiyor
Eeliff_ Mevludee35 vallahi birşey yapmıyorsun kendi kendine geçmesini bekleyeveksin canım aynısı ben de vardı şeker atıyordum ara ara ağzıma elma ısırıyordum
melzey Mevludee35 ben 27 deyim benim hala bozuk.Ne yesem bitince zehir oluyor. 🙄 insan hayattan soğuyor gerçekten.