Yosemita Çocuğumu 6 yıl önce kucağıma aldım çatım açıktı ama doktor hatası yüzünden sezeryan olmak zorunda kaldım şu anda 2. Çocuğuma gebeyim doktorum ilki sezeryan olduğu için şimdide sezeryan olacağını söyledi. Aynı durumu yaşayan yada ilkini sezeryan ikinciyi normal yapan var mı?
dilanalibrk Yosemita ben sezaryen ile doğmuşum benden 3 yıl sonra kız kardeşimi annem normal doğurmuş. 23 yıl öncenin sağlık koşullarına rağmen olduysa güvenebileceğiniz bir doktor arayın derim :)
Gzmrt Merhaba ssvd diye bir yöntem var sezeryan sonrası vajinal doğum yaptıranlar varmış. Bence araştırmanızı tavsiye ederim her doktor yapmıyor sanırım.
Yosemita Gzmrt evet şimdi duydum araştıracağım teşekkürler ama binde 3 ihtimal normal doğumda ameliyat yerinde yırtılma olasılığı var diye doktor yapmak istedi ben de ondan sordum☺️
Glhnkrdmr 13 ay ara ile ssvd yaptım 40 gün önce, bir ilk belki ama iyii ki de nasip olmuş, Rabbım isteyen herkse hayırlısı ile nasip etsin,
Glhnkrdmr Yosemita çok şükür nasip oldu, kimse inanmamıştı olabileceğine, dr aylin totan dı ankarada 🥰
Zeynepelf Glhnkrdmr nasıl oldu acaba bende ilki sezeryan simdi normal istiyorum 3 yıla yakın olacak. Nasıl geçti sizin detaylı anlatırsanız cok sevinirim😊