Yaagmurarslan Kızlar merhaba, geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık hamileyim 2628 beta Hcg değerim, bu durumda değerlerim yüksek olduğu için çoğul gebelik olabilir diyorlar yaşayan varmı?
Dmndmn Yaagmurarslan Ben 3+6 ikrn ölçtürdüm 1450 çıktı doktor bu değer için bile ikiz gebelik olabilir dedi bana
34_21_23 TazebirGebe059 zaten betayı başkasıyla kıyaslamak doğru değil. Herkesin farklı yükselir. Ama beta değeri çok çok yüksek olmadığı sürece çoğul gebelik olarak değerlendirilmez betanın normal hafta değerleri zaten çok geniş aralığa sahip
Gizemlicivil Değerleriniz çok normal brnim beta değerim 36.2. 2 gün önce kan testinde 12.9 du. Çok mu düşük acaba 😞
Babyiveannesi Gizemlicivil adetinizden kaç gün geçti acaba benim 42 gün geçti kan tahlilinde HCG hormonum 40 çıktı normal mi sizce bilgi verir misiniz
Gizemlicivil busraaammm benim yumurtlama günüm 21 şubattı ve biz birlikte olmadık omdan 3 4 gün sonra birlikte olduk. Ben hamile olmama bile şaşırdım açıkçası
busraaammm Gizemlicivil o zamanlar da da devam ediyor ya yumurtlama muhtemelen o günler de kalmışsınızdır.. biz de hiç uğraşmadık hatta yumurtlama günlerinin ilk günleriydi daha yumurtlama gününe vardı yani .. sizin dediğiniz gibi yumurtlama gününde ilişki olmadı bizde de. … ben ihtimal bile vermemiştim hamile kalmama ama sürpriiiizz hamileyim 🥰🥰