fethiyeli48-48 Hafif hafif gündüzleri mide bulantıların oluyor akşam biraz daha fazlalaşıyor . Akşam yemekten sonra cprasprin içiyorum kan sulandırıcı ama kusmak istiyorum hap da çıkar diye kusamıyorum . Benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı
Wonderwoman fethiyeli48-48 canım gece yarısı vc ye kalkiyorsan uykulu olarak ozman iç . Hiç birşey anlamazsın ozman
Vera18 fethiyeli48-48 yatarken için ben öyle yapıyorum. Yemekten sonra dediği yok olmanız yemek birer bitmez içmeyin yani.
fethiyeli48-48 Wonderwoman WC kalkmıyorum ama gece uyumadan önce içebilirim ben illa yemekten sonra diye düşünmüştüm de o yüzden kuzum doktor öyle diiybce
fethiyeli48-48 EmirAta midem çok bulanmıyor ama bazen bir geliyor kysmak istiyorum hap içtiğim için de kusamıyorum
Erni34 Merhabalar bende de aynı sorun vardı ama ben kusuyordum hatta en son kan kustum dr umla konuştum bende gastrit vardı azdırmış o yüzden bağırsakta çözülen ecopirin kullanmaya başladım ve çok şükür sorun kalmadı🙏
fethiyeli48-48 Erni34 kustıgunda cıkmıyormu yani kuzum diyelim ilacı içtin 1 saat sonra kustun cıkmıyormu
Erni34 O kadarını bilmiyorum bu aç karnına içiliyor ben kahvaltıdan önce içiyorum midesi hassas olanlar için bence bu ilaç