Mavi_- İyi akşamlar kızlar bu ay klomen tedavisi gördüm 4 yumurta oluşmuş doktorum çatlatma iğnesi vermedi yumurtam çatlıcak mı onu da bilmiyorum çatlamazsa kist oluşur dedi ibrahim saraçoğlunun incir havuç kürü var ama emin olamadım deneyenleriniz var mı
afrasil Mavi_- size mi yazmıştım bilmiyorum tekrar yazayım . 1 yumurtam varf8 igneye ragmen çatlamadı . Diger ay doktor igne kullanmayacaz dedi 2 yumurtam vardi igne kullanmadım çatladı hergün havuç yedim ve aslan pencesi kaynatıp içtim
Sarew Mavi_- Ben ilac kullandım incir ve havuç kurunu hem yumurtami geliştirdi hem catlmasina vesile oldu tabi once Rabbimin sayesin de fakat ven etkisi olduguna inanıyorum
Mavi_- afrasil inşallah bende de işe yarar ya şansıma 4 yumurta oluşmuş çatlamazsa kist yapar klomen kullandığın için dedi bi de kistle uğraşmak istemiyorum
Mavi_- afrasil bilmiyorum canım ya inşallah çatlarda onlarla uğraşmam çok teşekkür ederim önerilerin için
Sarew Mavi_- günde iki kere havuç yemeyi deneyin bence bu şekilde etkisinin olduğunu da cok duydum havucun prolaktini yükseltme gibi bir etkisi yok diye biliyorum inşallah bi faydası olur
Mavi_- Sarew çok teşekkürler canım aynen bende havuçla ilgili bir şey duymadım deneyecem inşallah işe yarar