paradiseeeeee Hayırlı akşamlar hanımlar 30 haftadayım nst ücreti ne kadar bilginiz varmı bu hastanede
ezgikptngl paradiseeeeee nst paralı mı bide ya ben ücretsiz yaptırıyodum İstanbul bezmialem hastanesinde
paradiseeeeee Seymakrpnr34 95 mi ayyy çok pahalıymış he 20.30 tl yapıyor hastaneler bu fiyatsa yüksek baya
paradiseeeeee Tugba__- aynen öyle fiyatlar bu ama nst hiç sormadım çok merak ediyorum kaçıncı haftasınız
Seymakrpnr34 Tugba__- yok 1500 norml dogumdoktrun gelirse arti 750 canm sezeryan 2250 doktorun gelirse 750 arti
Tugba__- paradiseeeeee oo hemde çok benim arkadaşlarım 20 30 liraya yaptırıyorlardı muayne kadar ucretmis neden ole acaba
Seymakrpnr34 Tugba__- musyene olursan nst zaten icinde oluo ayrica doktorun cagirrsa nst icin para vermion oraya gidiom bn selda hnma
paradiseeeeee Tugba__- zamanlı fiyat senin yazdığın fiyat doğru bend eo fiyatı aldım hastaneden 2021 fiyatı işte bu
Tugba__- Seymakrpnr34 bende burcu betül hanıma gidiyorum 😊 doğum zamlanmadi yanı olemi ben daha erken diye sormadım burdan okuduklarımdan biliyorum
paradiseeeeee Seymakrpnr34 bend Selda hanıma gidiyorum nst eksta diyor ya herkes ondan merak ettim ama senin doğum ücreti değişti bu senenin fiyatı bu zamlı
Ayca24 Seymakrpnr34 Ben muayene oldum ardından nst istedi selda hanım ama yinede 60 tl ödedim 🤔 siz ödemediniz mi
Cennetulmeva paradiseeeeee benim hastanem reyap canım orda fıyatlar bu şekilde bende bir kez girdim daha nstye
Tugba__- paradiseeeeee 20+6 pazartesi detaylı ultroson var bakalım hayırlısıyla 1 ay uzun geliyor insana sizin kaç 😊
Aytenbebek2 Tugba__- merhaba, rica etsem detaylı ultrasonu kaç TL ye yaptırıcaksiniz öğrene bilir miyim?
paradiseeeeee Tugba__- evet 1.5 ayda bi randevu verdi bana doktor hep 1.5 ayı buluyor gitmem bidaha bu ayın sonunda randevum var
Tugba__- Aytenbebek2 500 Reyap hastanesi ayşe aktaş doktorda yapticam allah nasip ederse siz biyer düşünüyormusunuz 😊
Tugba__- paradiseeeeee oyy maşallah maşallah sağlıkla kucagimiza alalım insaAllah bol bol dualasalim 😊🥰