Havva1995 Cinsiyet hesaplamaları yapıyorlar yaşa adete göre falan daha birçok şey acaba doğru cıkıyor mı hurafe değil mi sizce ?🤗
Emirinannesi34 Havva1995 bana yaşla olanı arkadaşım yaptı. kız olacak dedi o kadar inandırmışımki onun demesine, doktor oğlunuz olacak dediğinde biraz bozulmuştum 🤣🤣
kucuktosbik27 Havva1995 ya bu çin tkvimimi ne var zerre kadar mantık bulamadım gene bi bakayım dedim erkek diyor benim içime kız doğuyor dile getirmiyorum ikisinide 16. Haftada öğrendim kızmış zaten % 50 ihtimal var birine tutmazsa diğerine tutuyo millette inanıyor 🤷🏻♀️😅
Havva1995 Gulsurmeli ama inanan o kadar insan var ki acaba benmki de dogru mu diye söylenmeden edemiyorum 😁😁 ultrason resmine güveniyorum sadece
Gulsurmeli Havva1995 Hiç inanmadım inandırıcı da gelmiyor adetten veya yaştan kız veya erkek olacağı bilinemez 😂
PurpleTail Hurafelere inanma hurafesiz kalma ☺️ Çok kaptırmadan eğlencesine bakılabilir ama burda baya bi abartan var çin takvimi nasıl yanlış çıkar yaa olamaz falan diyorlar 😄
Havva1995 PurpleTail Rus takvimi var bide kız o kadar emin ki meslek sırrı diyor herkes kaptırmış gidiyor 😁 aralıkta kaldıysa kız ocakta kaldıysa erkekmiş 🤷🏻♀️
Havva1995 Emirinannesi34 insan kendini kaptırıyor valla ama işte hurafe bu arada yaş la olan hangisi 😁😁
ratatosk Çok şükür hiç bir cinsiyet hurafesine uygun değilim 😁😁 yani zaten 2 ihtimal var tesadüften başka bişi değil
Emirinannesi34 Havva1995 sizin ve eşinizin doğum tarihini söylüyorsunuz gün ay yıl, bide son adet tarihini nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum ama o adet tarihine kız denk gelirse kız erkek denk gelirse erkek deniyor. Bizimki tutmadı🤣
Havva1995 kucuktosbik27 aynen valla benmde öyle belli değil cinsiyeti ama kimi erkek kimi kız neye kime göre yani 😁 Allahım şaşırtmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize 🌸
Havva1995 Emirinannesi34 ha evet yengemin yaptık hepsi kız cıktı kadın 2 hafta sonra doğumu var erkek bekliyor oda şüphe etmeye başladı 😁
kucuktosbik27 Havva1995 amin inşallah☺️🤲🏻 bide sağ kasıkta yada sol kasıkta hissedilen ağrıdan dolayı cinsiyet belirliyolar 🤦🏻♀️ döllenme nerde gerçekleştiyse onunla alakalı bi durum aslında ama kabul görülmüyo bu açıklama 😅
Havva1995 kucuktosbik27 aynen öyle işte herkes geçmişteki inançlara göre cinsiyet yorumu yapıyor tutanlar tesadüf sadece tutmayan da çok 😁 hayırlısı inşallah bakalım 2 hafta sonra belli olacak hepsi tutacak mı bende yoksa tutmayacak mı
Alpays_Mommy Hepsi hurafe canim. Benimde Çin takvimine göre kızım olacakti ama gel gör ki oğlum olacak insallah. Tutanlarda tesadüf. Böyle saçmalıklara inanmayın