Dilekcnkn dondurmalibebegim hahaha aynı durum inan ki bu şimdiden böyleyse bakalım 9.ayda dubaaa oluruz 😂😂
dondurmalibebegim Dilekcnkn sormayın 😅 aslında 1.5 kilo almışım oda tok karnıma yeni tartıldım. Ama göbek görüntüde bi 4 kilo var 😅😅😅 eşim her geçen gün büyüklüğe bi kat daha şaşırıyor😅😅
Tazemomyyy htcdmr72 ne bileyim biraz hamile olduğum belli olsun oğluşumu sevelim biraz eşim karnın ne zaman büyüyecek sevmelik kıvama ne zaman gelecek diyor😅
Serpilbb Tazemomyyy ben 15+2 yim hafiften karnım belli ama tanımayan hamile demez 😄 biraz annenin vicuduna bağlı 5. Aya kadar çıkmayan var ama ben hemen çıksın hemen hissedeyim istiyorum ya çok sabırsızım bu konuda 😩
Serpilbb Dilekcnkn benimde öyleydi bağırsak hareketleri yavaşlıyormuş hormonlardan dolayı oda şişkinlik yapıyormuş ama iniyor o sonra göbüş çıkıyor 😊😊
htcdmr72 Tazemomyyy bende 14+6 yım karnım fazla çıkmamış ama gecen gün dar bi badi giymiştim karnım az belli oluyordu eşim görünce çok duygulandı🙂🤭
Serpilbb Dilekcnkn sorma ya karnım bazen öyle bir şişiyordu ki 6 aylık hamile gibi oluyordum çok rahatsız ediyor o gaz
Mercimek26 26+2 olcam 10 dakika sonra. Daha yeni yeni belli olmaya başladı benim. Herkes hiç yok gibi falan diyordu bi anda oldu.