Caglacayir Merhaba sevgili anneler Dolap uygulamasını kullanan alışveriş yapanlarınız var mı ? Güvenilir midir ? Ben ve benim gibi alışveriş yapmak isteyen ama acaba orijinal mi değil mi diye çekinen anne adaylarına yardımcı olur musunuz.
Shylaaa Caglacayir ben sürekli alıyorum. Belirtilen ürünün aksi durum olursa iade hakkınız var. Eşinizin telefon numarasıni verip video isteyebilirsiniz. Çoğu marka ürünü etiketli olarak yarı fiyatına aldım. Eşim de öğrenmis ona da istediği ayakkabıyi aldık mesela. Normal fiyatı 690₺ idi bir bayana hediye gelmiş küçük olduğu için numara biz 250₺ ye aldık. Bunun gbi bir çok alışverişim olmuştur.
Mervekklkdmn Caglacayir Ben satışta yapıyorum ürün de aliyorum memnunum siz parayı atıyorsunuz ama kargo size geldiğinde beğenir onaylarsanız paranız satıcıya geçiyor yoksa iade edebiliyorsunuz diye biliyorum. Ben kızıma zaranin montunu aldım 30 tl ye çok temiz geldi.
Veralynn Caglacayir Ben 3 senedir herseyi oradan aliyorum gayet memnunum uygun fiyata hersey var hastalik oldu bende ne lazim olsa ilk oraya bakiyorum 🙈
Lazkizi3453 Caglacayir ürün alıyorum ama daha çok satış yaptım yaklaşık 1000 tl kadar ☺️ Güvenli alışveriş yapabilirsin sadece fazla komisyon kesiyorlar satıcıdan bi problem yaşamadım ben. Hatta 350 tl lik lohusa gecelik takımını 70 tl ye aldım. Tertemiz ve o kadar kaliteliydi ki çok dua ettim mesela satıcısına 🥰
Caglacayir Bu zamana kadar kullanmadığım için kendime kızıyorum. Olumlu yorumları okuyunca çok sevindim açıkçası bi kaç eksiğimiz kaldı bende onları almak için bakıyordum gerçekten fiyatları çok uygun piyasaya göre.