Fatmasuyenal Mide bulantınız gün boyu sürdüğünde yanma midede karısıklık oldugu günlerle nasıl başa çıktınız yaa delircem 🥺
Mutiess Fatmasuyenal mide bulantısı için prilam mide yanması için gaviscon içiyorum yoksa baş edilmiyor 🤢
Gull_94 Fatmasuyenal cıkamadım malesf cektm oyle bıkac ay bende hıcbısey ıse yaramamıstı azar azar deneyın bıseylerden ne ıyı gelıyo bılemeyız tabı genelde tuzlu seyler onerılıyo
Fatmasuyenal Esraakk onları yapıyorum ama bnm gün boyu sürüo hiç bişe yapamıyorum her an dönuo içi midemin
Fatmasuyenal Mutiess bu ilaçları doktorunuz mu verdi peki bn 6+4 suan ama ne yesem mideme fazla yanıo içi yada işte içerisi dönuo resmen ama ögürme kusma olmuo
Edagul_gundogdu Fatmasuyenal bende de oyleydi prilan verdi dontor ya anam bitek bana dogru durust faydasi olmadi kus kus icim disima cikiyo
Eddii Fatmasuyenal ben çok faydasını gördüm. İlaç sayesinde beslendim. Tabii ki hep doktor kontrolü dahilinde oldu bunlara.
Ozlem23 Fatmasuyenal ben prilam kullandım doktor verdi yoksa hicbirsey yiyemiyodum su bile kötü yapiyodu
mrhbslm İlaca yüklenmemenizi tavsiye ederim. Biliyorum çok zor 6 ay çikartan biri olarak söylüyorum 🙈 ama dayanın sabır geçecek ilaç çok tüketmeyin. Çubuk kraker vs yiyin bastırması için genelde tuzlu şeyler tüketin ve hafif yiyecekler yemeye çalışın.
Beyzan Fatmasuyenal prilam gaviscon günde 2-3 tane elma ılık süt soğuk su ayva bunlar bana iyi gelen şeyler öyle bir haldeydim ki leblebi ve çubuk kraker bile yakıyordu beni ama çok şükür bitti kurtuldum darısı herkese olsun inşallah 🌸
Hamileyim-mutluyum Fatmasuyenal Benim bütün günüm tuzlu krakerle geçiyordu valla çok zor ama geçiyor canım bebeklerimiz için sabredeceğiz