multefit Merhabalar 17. Haftadayim yaklasik 4 gundur bel agrisi kasiklarda batma surekli idrara sıkışma ama az miktar idrar yapma yaşıyorum yarin doktor kontrolum var bu haftada bu sekilde yasayan var mi acaba ?
Selin23 multefit bende böyleydim 16 haftalık benimde ve idrar yoku enfeksiyonu kapmışım dikkat edin doktora mutlaka söyleyin ben geciktirdim hastaneye yatmak zorunda kaldım şikayetlerim aynen böyleydi
Demet26 multefit 19 haftalık ama bende 17haftalıkken çok sık idrara çıkıyordum üstelik çok varmış gibi hissediyordum az bişey çıkıyordu idrarım bu olay normalmış :)
Leila_11 Bel kasik agrilari bendede cok oluyor😭 17+2 bende bence cinsiyet farkida oluyor bel agrilarinda erkek cocukda bel daha cok agriyo diye duydum
multefit Leila_11 henüz cinsiyetimizde belli değil ama bayağı ağrım var yatamıyorum rahat sizede gecmis olsun 🙏🏻
Bebegimgeliyo multefit canım benimde erkek ama ağrım olmuyor bayadır hamile yastığı kullanıyorum belki o iyi geliyordur
Pelin__1 multefit evet ben de sürekli mücadele halindeyim idrar yolu enfeksiyonu ile belirtiler çok tanıdık bol su içiyorum suyu azalttığın anda enfeksiyon geri geliyor çünkü. Günde 3lt mutlaka
Minikbebek25 multefit bel ağrısı ve idrara çıkma bende de var ama su çok içiyorum ondan kaynaklı diye düşünüyorum hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadım sızı falan da yok