Bhrykndmr Kızlar hareketleriniz nasıl ? Bugün bebeğim fazla hareket etmiyor. Ama yığılıyor toplanıyor kasılıyorum. Doktorum takipte kal demişti.
biranneikikedi Bhrykndmr aynı gündeyiz, büyün hafif ama bazen çok çektiriyor kasılıyor benim de, doktorunuz neden takipte kal dedi? Haber vermeniz gerekiyorsa hemen verin bence
Arse89 Bhrykndmr bende 36+2 en başından belli aşırı hareketli değil benim kızım zaten sol tarafına uzan canım müzik dinlet istersen benim dr hareketiz hissedersen say demişti ama ben 10 geciyorsa sorun yok demişti
Yeni474747 Bhrykndmr benimde çok fazla hareketsiz kaldı diye dün akşam nst çekildi bir sikinti yoktu ama doktor haberim olsun demişti ve gün kurusu yedim nst öncesi baya hareketlendi evde varsa yiyin mutlaka ya da ballı süt
Bhrykndmr biranneikikedi Daha dün kontrolüm vardı. Nts ye girdim bir sıkıntı yoktu. Doktorum bebek hareketlerini takip et dedi. Bugünde böyle olunca bi tuaf oldum. Yemek yedim şuan birazcık oynuyor.
Bhrykndmr Fatoemir Yemek yedim Çok şükür hissettiriyor kendini canım bi sıkıntı olursa koşa koşa gidicem zaten. Teşekkür ederim 🙂
Bhrykndmr Yeni474747 Teşekkür ederim canım bütün gün ayaktaydım hastane çantamızı ayarlıyordum uyuyordu galiba feşel 🙂 yemek yedim uzandım oynuyor birazcık çok şükür
biranneikikedi Bhrykndmr tamam süper az ya da çok oynaması da hareket 🙌 geçen gün ben de çok endişelendim 4-5 saat tık yok tatlı yedim yok çocuk kıpırdamıyor bile. Sonra bi baktım akşam yemekte sarımsaklı yoğurt yemiştim meğer mayışmış😂 yediklerimiz de etkileyebilir
Hilalso67 37+1 im haftaligim bebek çok geriliyor bir yere toplaniyor nasıl rahatsız ediyor beni doktora sormuştum yalancı kasılma dedi onlar bebek doğuma hazırlanıyor dedi