Beyzabade16 Gulfeem herkesin bir değil ki canım demek senin çok aşırı yanıyor doktorunla konuş kullanılabilen ilaçlar var onlardan al çekme çok zor çünkü iştahın bile kesiliyordur kontrolüne gittiğinde söyle dayanamadigini verir ilaç
Gulfeem Beyzabade16 evet dayanması güc bütün keyfim istahım kaçtı. Rennie veya gaviscon kullanabilirsin demişti doktorum artık ilaç kullanacagım yapacak bisey yok 🤷🏼♀️
Gulfeem minikturta evet valla doktoruma sordum rennie veya gaviscon kullanabilirsin dedi artık ugrasamicam sütüyle sodasıyla
minikturta Gulfeem gaviscon daha iyi kuzum sağlık ocağına yazdırıp alabilirsin 😍 geçmiş olsun şimdiden
Smyydmr Gulfeem elma çok iyi geliyor bi deneyin isterseniz. Kabuğunu soyup yemeniz size faydalı olacaktır inşaAllah. Sağlıklı doğumlar herkese💕
Gulfeem Smyydmr iki gündür aksamlari sadece elma yiyorum evet hafifletiyor ama yatınca tekrar yanıyorum, kabuklarını soymam gerektigini bilmiyordum öylede denerim tesekkürler🌸
Monarosaa Gulfeem Ben hamilelikten önce de bu dertten muzdariptim bana iyi gelen tek şey sade maden suyu. Süt beni daha tepetaklak ediyor.
momsboys Gulfeem olmuyorrr gecmiypr resmen sinirlerim bozuldu. rennie duo surup kullanıyorum sadece yarım saat etki ediyor😭 soda soguk süt daha etkili bence birde elma ama anı kurtarıyor yarın doktorumla konuşacağım bende bunu
Gulfeem momsboys esim eczaneye gitti eczacı gaviscon dual action vermis hem hemen grciriyo hemde tekrar olusmasını engelliyormus, ictim baya kesti umarım tekrar baslamaz sizde deneyin isterseniz🌸
Gulfeem aeh off evet karbonatı reflüsü olan babam her gece icerdi cidden cok iyi geliyor ama evde bulamadım🙈 yarın alip gaviscondan once onu denicem🌝
tazeaane Gulfeem ah ah o bende de bitmiyo hiç artık bulantı derecesine geliyorum. Çok fena çok bana hiçbirşey fayda etmiyo bende rennie kullanmak yada hap kullanmak istemiyorum 🤦♀️
Gulfeem tazeaane valla gaviscon ictim az önce dünya varmıs dedim bende kullanmak istemiyordum ama hicbisey gecirmedi.. doktorumda gaviscon ve rennie kullanabilirsin demisti zaten
SultanKobak Gulfeem süt maden suyu bal demişlerdi bana ama işe yaramadı ara ara ilaç kullandım hâlâ bir çözüm bulamadım z😕