Seydabadecakil Merhaba annişler hastane odanızı süsleyecekmisiniz acaba malum pandemiden pek ziyaretçi kabul etmiyor hastaneler ama yinede fotoğraf çekimi için falan süslesek mi acaba :)
Cemrece Seydabadecakil Merhaba ben evimi suslicem insallah yani zaten kimse gelmicek hastaneye gereksiz gbi geldi dusununce.. Salonumu yemek masami falan hazirlicam eve gelince foto cekimi yapariz lohusa serbeti vs.hazirlicam oyle 😊
Esosun Seydabadecakil bana pandemi olmasa bile gereksiz geliyor ben orda can çekişirken milletin gelmesini zaten istemezdim😂 gıcık olurum
Gigy Seydabadecakil kendim süslemek istiyorum, en azından arka planda balonlar süsler vs bana da iyi geleceğini düşünüyorum,fotoğraf çekiliriz diye düşündüm ☺️
Gizem___ Seydabadecakil ben bugün kontrole gidince doğum katına çıktım kapılara isimlik bile asmamışlardı soru sorucaktım hemşirelere hiçkimseyi almıyorlar kapıyı zor açtılar 😅 fotoda arkada görünsün istiyorsanız iki balon şişirip asarsınız arkanıza tamam bence masraf yapmaya gerek yok 🌝
Esra-dmr Seydabadecakil#13760294 bence çok gerekli birşey değil canım ☺️ Hastane odası yani bide onunla uğraşma derim ama tercih meselesi tabiki ☺️
Aselm25 Seydabadecakil 5 gün önce doğum yaptım süslemedim canım gereksiz geldi böyle şeyler birde zaten pandemi var ziyaretçi kabul etmedim ama yinede sana kalmış tabi 😊