Pelin000 Sacim duzelicegine daha kotu oluyor cok inceldi bari dokulmesi dursun sacimi taramadan busuru sac dokuluyor taradigimda daha fazlasi
Nlfrylmz Pelin000 Instagram’da muhendisinoglu diye bir sayfa var halalles diye bir şampuan öneriyor isterseniz bir inceleyin.
Pelin000 Ates2020 kulaniyorum hara yilaclarimda da var d vitamini hamile kalmak icin yilac kulaniyorum
Byzayk0 Pelin000 canım belki boyası gelmiştir saç boya isteyince dökülür kaşınır , Hindistan cevizi yağı sürebilirsin saçlarına . Mayonez maskesi var internetten bakabilirsin
Nf40 Pelin000 hayır ilaç kullanmıyorum karanfil koyuyorum biraz hafifletiyor ama dayanılmaz olmaya başladı
Pelin000 NukleerBaslikliKiz kestirdim canim 3 kez hemde ama dokuluyor dokuluyor aglicam geliyor artik
Pelin000 NukleerBaslikliKiz yok baktirmadim ama boyatim icin oldunu dusunuyorum da 5 ay oldu yani durmasi gerekmiyormuydu
Gizmolata Pelin000 bi cildiye uzmanına gitmenizi tavsiye ederim, muhtemelen vücutta eksik bişeyler var. Öyle evde yapılan şeyler bu gibi durumlarda işe yaramayabilir.