Besolaraa 33+6 da bugün doktor kontrolündeydim ve bizim küçük zeyna 49 cm 2850 olmuş doktor bayağı tosuncuk dediii sizde gelişimler nasıl
123alpseda Besolaraa maşallah canım bende 32+3 te 2200 gr 45 cm bugün 33 +1 ama hareketleri yavaşladı sanki bugün hareket var ara ara ama dokunuş gibi
Besolaraa Aysentass sanırım ben ve eşim yapılıyız biraz ondan böyle önden aldı başını gidiyor inşallah doğumda zorlamaz 😬
Aysentass Besolaraa benle de eşim çok fazla yapılıyız onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum beslenmeylede alakalı olduğunu düşünmüyorum ben hayvan gibi yedim çünkü yaratılış Allahın mucizesi her insan farklı
esraizmirli Besolaraa bebekken siz de kilolu doğduysanız size benzemiş olabilir çünkü benim doktorum hep der bebeğin gelişimi genetikle alakalıdır diye bazen istediğini ye herşey ye bebek kilo almaz bazende su içse insanlar bebeğe yarar bu iş sizin bebekliğiniz nasılsa öyle ilerler bence ☺️ Genetik faktörler devreye giriyor burada Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 tosbiği doğurmak var birde 😁😁
Besolaraa Gurcunur 31 de gitmiştik 2060 dı kilosu boyda 43 cm di bugün kontrolde öğrendik epey palazlanmış , yiyecek olarakta (süt , peynir , çerez bal , muz , soda ) mutlaka hergün tüketiyorum ☺️
Besolaraa esraizmirli evet bugün doktorumuz da anne baba siz kaç kilo doğmuşsunuz diye bi sormuştu eşim de bende 3.500 doğmuşuz dediğiniz gibi sanırım evet ☺️ evet doğum düşündürmüyor değil 🤪 bir de normal doğurabilirsin dedii
Besolaraa 123alpseda maşallah subanallah 🤲🏼 Ara ara bende de hareketsizlik oluyor özellikle gün içerisinde çok fazla ayakta kaldıysam veya yorulduysam , doktorumuz da sen yorulunca oda etkilenir yorulur diyor
Gurcunur Besolaraa bende günde 4-5 bardak süt içiyorum 32+6 günlükken gittim en son 2 kilo dedi salı günü kontrole gidicem acaba ne kadar aldı 3 olmusmudur ki
esraizmirli Besolaraa bende 4200 doğmuşum 🥲 33 haftalıkken 2400dü benim sıpam 😁 bende korkmuyor değilim 🥲
123alpseda Besolaraa ben anlamıyorum zaten bu hareket meselesini gerçekten isterlerse hopluyorlar istemezlerse hareket etmiyorlar gerçekten rabbim sağlıcakla kavuştursun 🙏🏻
Bnselz Besolaraa valla her gün et kesinlikle tüketiyorum badem ceviz yumurta(2 adet)avakado 1 lt süt her gün. Muzlu ballı sütte içiyorum. Ama yok 34 haftada 2300 dü .doktorum 3 3200 maks doğar dedi. Bende stes yapmıyorum artık. Sağlığı aklı başı yerimde olsun önemli olan o. Yani bazen ne yaparsanız yapın almayan almıyo😅
Besolaraa Bnselz Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da en önemlisi o valla 🥰ama sizde çok sağlıklı besleniyormuşsunuz Ne güzel ☺️
Bnselz Besolaraa kendime yüklüyorum ben enerji doğumdan sonrasına sanırım😅 nasip artık sağlıkla kavusalım da önemli olan o napalım