Nare1996 Bugün iğne yaparken iğnenin ileri itilen kısmı elimden kaydı yarısı dışarı aktı. 4000lik kullanıyorum bu doz bugunlük az gelır mı, basına böyle bısey gelen var mı?
Mlkrfk Nare1996 yok birşey olmaz bir kereden. Arada bende dibinde kalan kısmı dışarı çıkıyor sprun olmuyor büyük bir kısmı içeride kalıyor 🙏
Kuyumcu Nare1996 bendede bir sefer oyle olmustu doktor bır kereden bısey olmaz demıstı bana ama ıcın raht etmıcekse doktoruna sor ıstersen
vogue Canım tam anlayamadım olayı ama benimde bazen eksik vurduğum oluyordu bir seferlik çok sorun olacağını sanmıyorum, eğer ama eğer vurduğun kısım çok azsa için rahat etmeyecekse yeniden vur nolcak
Nare1996 vogue yok yine içinde baya vardı vurdum onu fışkırdı dışarı onu görünce korktum tam anlatamadım haklısınız nasıl yazcagımı bılemedım tesekkür ederım cevabınız ıcın ınsALLAH bisey olmaz
Serrax vogue benim de bir kere havasını alırken nerdeyse yarısı dışarı fışkırmıştı,ikinci iğnenin de yarısını enjekte etmiştim. İçim rahat etmezdi vurmasaydım
Nare1996 Endo yok bır doz daha vurmadım bu seferde fazla gelır dıye tesekkür ederım inşALLAH az gelmez
Nare1996 Kuyumcu sımdı mesaj attım cevabını beklıyorum burda basına gelenlerede sormak ıstedım sagolun
Nare1996 Serrax ben ıkıncı ıgneyı yapmadım bu seferde fazla doz yapmıs olurum dıye doktoruma sorayım yap derse artık bende yaparım