Nevriye Merhaba anneler 14 haftalık hamileyim 3 4 gündür kasıklarımda kramp şeklinde ağrı giriyor başına gelen var mı böyle bi durum lütfen yazar mısınız endişelendim de baya
Dilek0809 Nevriye 10.haftada başladı sizin haftanızda oldukça arttı şimdi 19dayım ara ara oluyor. Rahim bağları geriliyormuş bebiş büyüdükçe ben hatta her batmada ay büyüyor diye seviniyordum😂 yoğun ağrınız yoksa normal dedi 2 ayrı doktora görünmüştüm
1_minik Nevriye oturup kalkarken hatta hapşırırken ben de yaşamıştım hapşırınca ayaklarımı karnıma çekince olmuyor…ani hareketlerden de kaçınınca azaldı…
-Cansu- Nevriye canık bende de aynı sıkıntı vardı doktor magnezyum eksikliğinden olduğunu söyledi magnezyum ilacı verdi şimdi çok rahatım doktora gittiğimde mutlaka söyle magnezyum verir büyük ihtimalle
BabyYoda Nevriye bende de oluyor. Rahim büyüdüğü için olabilir dedi doktor. Birde rahim ağzı uzunluğuma baktı. Eğer kese aşağıdaysa düşük veya erken doğum riskin varsa da ağrıyabilir demişti. Aynı haftadayız bu arada
Lulemom Oluyo öyle arada. 16. Haftadayım hala devam ediyo. Sanırım doğuma kadar ara ara devam eden bişi bu🤷♀️
Nevriye Lulemom bunun için ilaç falan kullanıyor musun bildiğiniz kasıklarımın içi acıyor sanki öyle bir kasılma oluyor
Nevriye Dilek0809 yoğun değil ara ara oluyor ama oluncada içi acıyormuş gibi oluyor oluncada hemen geçmiyo şu aralar sıklaşmaya başladı da doktora bi soracam bi ilaç falan verir belki
Lulemom Nevriye yani benim arada hafif oluyodu. 14 haftamda dizlerime kadar vurdu ağrısı. Doktora söyledim normal dedi. Kanama yoksa korkma bişiden dedi. İlaç falan da sormadm hiç. Kendiside ilacı var demedi. Bilmiyorum yani
Nevriye 1_minik ay bende kaçınıyorum ani hareketlerden evet bende de ilk başlarda hapşırırken oluyordu dünle bugün ar ara baya girdi yani bide tuvalette idrarlarımı yaparkende kramp giriyor anlayamadım
Nevriye Lulemom e şuan ne durumdasın canım ay ben korktum ne bileyim üşüttüm falan sandım gerçi dikkat te ediyorum ama hiç olmayıp bu iki günde artınca bu kramplar endişelendim
Nevriye -Cansu- magnezyum için suda eriyen bi ilaç vermiş ama oda mide bulantısı yapıyor sen ilaç mı kullanıyosun onun için
1_minik Nevriye zamanla dikkat edince geçiyor yavaş hareket etmek lazım ben yürürken bile minik minik yürüyorum…bebek büyüdükçe sanırım vücutta alıştıkça azalıyor..
Ezggz Nevriye Mrb aynı şekilde benim de idrsr yaparken krap giriyrodu 14 haftada idrsr testi ve4dim kum döktüğümu söyledi doktor isterseniz sizde verin 4 litre su içiyorum
-Cansu- Nevriye evet canım banada ilaç verdi suda eriyen ama bulantı yapmadı onun da çok çeşitleri var
Lulemom Nevriye şuan hala var arada bıçak saplanır gibi oluyo sonra geçiyo. Ben alıştım artık 😄 çok kafana takma. Abartı bi ağrı değilse tabi
Nevriye 1_minik ay hayırlısıyla geçer ya o zaman pek takmıyım kafaya taktıkçada artıyo insanın ağrısı ama yinede bi doktora sorayım belki vitamin falan verir
Nevriye BabyYoda rahim ağzı uzunluğuna ultrasondan mı baktı canım ben en son geçen hafta gittiğim için doktora o zamanlar bu kramp yoktu daha yeni olmaya başladı bidahaki gittiğmde sorarım tabi
Nevriye Ezggz bende enfeksiyon dan şüphelenmiştim canım da daha geçen hafta idrar kültürü istedi doktorum yani idrar tahlili yaptırdım çok şükür temiz çıktı ilaç bile vermedi doktor temiz çıktı dedi
Ezggz Nevriye Mrb 14 haftadayım aynı şekilde benimde kasiklarim hiç geçmiyor en başından beri acile bile gittim ağrıma dayanamadim genede birşey söylemediler normal dediler.yarim saat bile yol yuruyemedim bugun gelip eve hemen yattim
Nevriye Ezggz çok şükür ben o kadar kötü olmuyorum ya ara ara oluyor oldumuda hemen geçmek bilmiyor bi doktora soracam yarın
Nevriye Lulemom aynen dediğin gibi oluyor benimde çok abartılı değil ama insan kafaya takıyor yinede 😔
Lulemom Nevriye doğru haklısın ama biraz doktorlara da güvenmek gerek. Ben doktorum iyi bi sıkıntı yok diyosa başka bişi düşünmemeye çalışıyorum. Çünkü bunun sonu yok. Hem kendimize hem de bebeğe stres yaşatmış oluyoruz. Gerek yok relaxx ☺️