Fatos007 Sumeyyerbey4741 Sancıdan değil korkum vajina dan nasıl çıkar ıkınamazsam ve oraya kesi atılmasını hiç istemiyorum.
gulsahaliarya SB_ normal doğumu o kadar kötülemişsiniz ki sezaryende sanki hiç zor bi durum yok. İkisi de acılı. Bi evlat dünyaya geliyo azcıkta zorluğu olsun yani. Sezaryene karşı değilim ama isteğe bağlı sezaryene karşıyım. Normal doğumun tadı sezaryende yok. Bi normal doğumum oldu bebek çıktığı an hiç bişey yokmuş gibi kalkıp yürüdüm dopumhaneden odama. Şimdi 36 haftalığım yine normal olcak korkulacak bişey yok çünkü. O anın tadını yaşamayan bilemez. Yönlendirme yapmadan korkutmadan bilgi verseniz daha iyi olurdu. Evet kimse hangi doğumun daha iyi geleceğinin garantisini veremez soran kişiye. Ama denemeye değer bence. Ve yine tekrar ediyorum size. Normal doğumun mucizesini yaşamadan bilemezsiniz o yüzden böyle konuşuyorsunuz bence
SB_ gulsahaliarya burda konu zaten farkındaysanız normal doğum korkusu başdan sona kadar okuduysanız eğer bende o kişilerden biriyim bu postu açan bayanda aynı şekilde ben sadece tüm ailemdeki kadınların başına geleni biliyorum (normal doğum zorunlu olduğu zamanlar) başkada birsey demiyorum Ben yönlendirme felan yapmadım postu açan arkadaş kendisi diyor zaten başından ben normal doğumdan korkuyorum istemiyorum diye burda psikoloji çok önemli birşey bu yüzden her iki yöntemdende korkutunca ne olacak!?
SB_ ozgeacar dünden beri burda bana sataşan sataşan zaten keyfi istiyoruz sanki sezaryen adı üstünde KORKUMUZ var normal doğuma karşı… Yok ben normal dogumu kötülüyormuşum yok yanlış yönlendirme yapıyormuşum ama bu postu açan arkadaş en başından beriltmiş normal doğumdan korktuğunu ve bu yüzden sezaryen istediğine bu durumda ben nasil yönlendirme yapmış oluyorum anlamadım 🤷🏼♀️
Fatos007 SB_ Benlik hiç sorun yok canım sende stres yapma kendine yorumları. Bu platformda benimde bu şekilde 2 3 kere linç yemişliğim var 🙂
Diyatom Sema14 sezeryanla doğum yaptım ve çocuk doktorumuza sordum normal doğumda mikrop almadığı için bağırsak florasına probiyotikle destek olayım mı diye hayır dedi anne sütü o açığı kapatır. Yinede probiyotik kullandım. Yani sorun gibi görülen herşeyin çözümü var. Avrupa dediğimiz yerde korona tedavisine dünya para alıyorlar ülkemizde ücretsiz. Yine söylenenlere göre doğuma kadar maksimum 4 ultrason hakkı varmış fazlasını cebinizden ödemeniz gerekiyormuş kısacası normal doğumu destekliyo olabilirler ama benim fikrim avrupayı sağlık konusunda fena solluyoruz örnek alıncak durumda değiller. Zaten avrupadan bir çok insanın ameliyat olmaya türkiyeye gelmesinden anlayabiliriz bu durumu. Herşey düzgün işlemeyebilir ülkemizde ama sağlık konusunda bence çok öndeyiz. Sezeryan yapmış biri olarak hiçte bedenime ihanet etmiş hissetmiyorum! Önemli olan bebeğimize sağlıkla kavuşup mutlu bir doğum anımızın olması. Doğum anne ve bebeğin en özel en mucizevi anlarından biri herkes nasıl istiyorsa nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı o anı.
Sema14 Diyatom oo bütün ameliyatları konuşacaksak iyi ben Türkiyenin sağlığına laf mı ettim sadece doğum konusunda sezaryene daha kolay yönlendirme olabiliyor! Artı postu açana destek olmak istedim siz iki şahıs şöyle böyle diyorsunuz sizene? Başınız göğe erdimi sezaryen olunca Allahm ya kendinize bakın. Doktorun normal doğumdan haberi yok sütle sağlarmış oldu. Bir gerçek var doğum ve sezaryen gidin kitap okuyun. Evet desteklediğiniz için cahilsiniz senin kendi bedenine ihanet etmiş hissetmene gerek yok yaratılışa ihanet doğurgan varlıklarız beyniniz algılar inşallah isteyen istediği gibi alsın kucağına benim desteğim sizin gibilere değil zaten kendi kendinize sataşın
Diyatom SB_ ben spinal sezeryan oldum evet hissediyorsunuz baskıyı ama rahatsız edici değil. Benimde tansiyonum düştü ölüyorum sandım ve bunu söyler söylemez 3-5 saniye sürmedi düzeldim. İnanamadım sanki sihirli değnekti 😊 sohbet ede ede 10 - 15 dk içinde oğlumu gördüm. O anı görmek paha biçilmez bence. Siz nasıl rahat hissedecekseniz öyle doğum yapın bu sizin en özel anınız😇 sadece bi fikir olarak yazdım yaşadıklarımı. Sağlıkla alın kucağınıza evladınızı🙏🏻
SB_ Diyatom teşekkür ederim verdiğin bilgi için 🙏🏻😊 bakalım doğuma kadar belki fikrim değişir en azından bu korkuyu atlatırım daha var benim 29 haftalığım şu an 🥰
Sema14 SB_ evet senin gibiler yorumu yazan da cahil keyfi çocuğun özgüvenle doğmasını bile elinden alıyorsunuz bebekler sizden bilinçli 🥲
edalianne Fatos007 bennnn, altan dikiş en korktuğum, muayene sürekli gelip bakmalar o sancılar arasında, bi de sonrasında enfeksiyon kesin kaparım diye, 39 +4 de pazartesi sezeryan olacağım
Diyatom Sema14 başım göğe erdi evet çok mutlu bi doğum yaptım. Sezeryan teknolojisini verende Allah bu teknolojide yaratılış sürecinin bi parçası. Allah o düşünceyi insanlara vermese böyle bir doğum şekli çıkarmıydı?? Oh maşallah siz kitaplardan okuyarak doktorları bile küçümser olmuşsunuz. Bizde kitap okuyalımda doktorlara ihtiyacımız kalmasın cahil kalmışız baksanıza😀😀😀
SB_ Sema14 bi git ya hobisizmisin nesin bütün gün boyunca işin yok milletin ne yazdığını okuyorsun bide utanmadan bana tepki veren birisinin yorumunu beğeniyorsun asıl cahillik bu sen nasil doğruyorsan doğur sana ne benim cocugumdan nesi eksik nesi fazla olduğundan kendin çok iyi biliyorsun ya herşeyi kendi çocuğuna yap millete sataşma annelik sadece doğurmakla olunmuyor 😉
Gltknbusra Fatos007 evet doğru kızkardeşime öle dediler Şubat 25 de Doğum yaptı. Ama mantığını anlamadım ben ne alaka ki
Sema14 SB_ off bu dediklerini kendin yapıyorsun farkında mısın sen sataştın ben normal yorumumu yaptım bide bildirim diye bir şey var sanane sen yaparsan bende yaparım yorum, zoruna mı gitti komik insan. Bende isteyen istediği gibi yapsın dedim anlayasaya kadar oku yazdıklarımı çünkü hala saçma sapan yorum yapıyorsun bana!!
SB_ Sema14 seninde yorumların bana çok saçma geliyor biliyormusun çünkü milletin halinden anlamak istemiyorsun inadına birşeyi kendince doğru bildiğin için herkes bunu yapmak zorunda degil anla bunu! Birdahada bana cevap olarak birsey yazma şikayet edeceğim yoksa. Bana göre sen cahilsin sana görede ben cahilim tamamı yeter.
Sema14 SB_ SB_ Ya bi git şikayet et çok mühim benim için. Ben bunu yapmak zorunda demedim benim yorumlarımı kendi algıladığınca yazıyorsun sadece bilgi verdim herkes gibi ama sana ters bilgi olunca he diyip geçemedin. Yazma hadi