Ugurbocegim Kızlar bir cok post okudum bunlarla ilgili kullanip yararını ve zararini.goren varmı yardımcı olur musunuz ? Ben geçen ay kullandim adetimi geciktirdi gebelik oluşmadı bu ay kullanmadim ama yine gebelik olusmadi şimdi kullansammi diye düşünüyorum 🤨
afrasil Ugurbocegim hayıt göğüs büyütüyor göğüs ağrısı yapıyor ama adet ağrımı geçirdi , aslan pençesi yumurtalara iyi geliyor
yuksell07 Ugurbocegim hayır otunu kullandım adetim gecikmisti sonra gezerken aslanpençesi ne denk geldim birçok insan bu otla hamile kalmıştı bende hergun bir bardak 1ay boyunca içtim hamile kaldım fakat düşük yaptım düşükten 7ay sonra yine aslanpençesi içtim ama bu kez içme sebebim hamile kalırsam kalayım kalamazsam hormonların düzenlensin die içtim neyse içtiğim ay hamile kalamadım ama bir sonraki ayında hamile kaldım şükürler olsun ki🤲🏻🤲🏻
Elifkylc Ugurbocegim hayıt içemedim tadı kötüydü testere dişli Aslan pençesi içtim prolaktinim yüksekti normale döndü 14 oldu ve çok iyi geldi yumurtalarıma dene derim
Seda344 Ugurbocegim benim kuzenimin 8 yıl çocuğu olmadı. 1 tüp denedi. Tutmadı. 2 ay hayıt otu suyu içti. 3. Ay hamile kaldı. Özellikle pko olanlar için bire bir ilaç
Stmom Boyle seyler kullanacaksınız da buradaki yorumlardan değilde fitoterapist olan biriyle görüşüp size uygun hazırlanan bitkilerle yapmanız cok daha mantıklı. Bazılarına iyi geliyor diye size de iyi gelecek değil bence. Bu benim düşüncem 🤗
Ugurbocegim Stmom saygı duyuyorum canım belki de haklısın ama ben burdaki postlar bana cok sey öğretti ovulasyon testini mesela ilk gebeliğim öyle oluşmuştu simdide merakimdann başına gelenlerle konusmak istedim yinede sağol 🥰
Stmom Ugurbocegim ama ovulasyon cok farklı birsey vücuduna zarar verme ihtimali stres haricinde yok. Dedigim gibi onerim bu yönde bi tarz şeylere bakıp geçemiyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Ugurbocegim yuksell07 gözünuz aydin canimm gerçekten hayit otuu demekki geciktiriyor sadece aslanpençesi mi kullansam bende
yuksell07 Ugurbocegim öyle yap Saraçoğlu diyorki aslanpençesi kadın dostudur kadın otudur gerçekten doğru
Bilge58 Ugurbocegim ne zaman bu bitkisel ilaçları , dr verdiği inofololiği ve ovulasyon testini bıraktım o zaman hamile kaldım
Seda344 Ugurbocegim ara verdin mi. 25 gün kullanıp. 5 gün falan ara vermek lazım. Ama sonra hemen devam etmek gerekiyor
afrasil Ugurbocegim yok cqnım film cektirdim esimde de bende de suan sorun yok benim tüpün birisi kapalydi ilaçla açılmış
Elifkylc Ugurbocegim oluşmadı ama hormonlarıma çok iyi geldi hsg çektirdim sonra ben sol da hafif iltihap vardı temizlendi ondan oluşmamış gebelik