Fly38 Emirinannesi34 çok geçmiş olsun. Benim çevremdede öyle olan bir arkadaşım var 2 yaşında kapanmış üfürüm. Sağlıkla gelsin meleklerimiz 🤲🏻
Fly38 Sevinc24 bana da aynı böyle anlattı doktor perinatolog. O yüzden tedirgin oldum. Kendi doktorum da sorun edilecek bir durum değil dedi ense kalınlığı burun kemiği ve ikili dörtlü test sonuçlarında sıkıntı olmadığı için bu tek başına sorun teşkil etmiyor dedi
Sevinc24 Fly38 aynen perinatologlar çok abartıyor sanırım bu durumu kendi doktorum tek bi bulgu üstelik vsd dedi Nifty bile yaptır demedi ama ben yüne de yaptırdım insanın kafasına takılıyor tabi neden oldu acaba bişey mi var sürekli aklımda hamilelik bi de hormonların etkisi de olabilir
Gta_35 Fly38 benimde kalbimde var doğuştan mitral kapak yetmezliği diye geçiyor. Dereceleri var hangi derece olduğu önemli benim 1. Derece her 3 insandan birinde bulunuyormuş ilaç tedavi falan gerekmiyor. sadece 2 yılda bir büyüme var mı diye kontrole gidiyorum
Begumhane Fly38 benim ilk hamileliğimde kalbinde parlaklık var genetik Bi rahatsızlık olabilir falan demişlerdi başka doktora sordum üfürüm falan olabilir demişti doğdu şimdi canavar gibi canım hiç sıkma canını bişey olmaz inşallah
zerana Fly38 bir arkadaşımın oğlu bu sorunla doğdu. Şimdi 4 aylık. Kapanmaya başlamış bile şimdiden. Hiç üzülme geçici bir sorun.
TBT Fly38 ben şuan 33. haftadayım. Detaylıdan beri benm bebeğimin kalbinde 2 tane delik vardı. 30+2 de doppler ultrason yapıldı tekrar organlarına bakıldı kalbine iyice bakıldı. Deliklerden biri kapanmış biri duruyor hala. Doğuma kadar kapanmasa bile doğumdan sonra birkaç sene içinde kapanabilirmiş. Çok endişelenmeyin ben de çok üzülüp kafaya takmıştım ama stres akıntı daha büyük zarar hem bebeğimize hem de kendimize. Birçok bebekte bu durum olabiliyormuş. Hatta bilmeden doğuran sonradan kapanıp hiç farkedilemeyeceği çok bebek varmış. İnş sağlıkla alalım kucaklarımıza🙏🏻
Pemberuyam_ Sevinc24Kesinlikle, benim de doktorum çok nazik sakın stres yapma hiç önemli değil çoğunluk oluyor ve kapanıyor demisti. Ona rağmen insan kafasına takıyor.
Fly38 Sevinc24 evet evet kesinlikle öyle ya doktor direk sekreterine yönlendirdi amniyosentez parasını konuşmaya başladı 🤔
Fly38 Mom8899 evet çoğu kişide var bunu biliyorum yakın çevremdede çok ama doktor bey sağolsun öyle bir bahsediyor ki tüm bildiklerini unutuyosun. Annelik içgüdüsü sanırım. Allah şifa versin sizede 💐
Mom8899 Fly38 Evet kesinlikle öyle, Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah, bebeğinize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin 🌸 Teşekkür ederim, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰