Birmom Sedanindenizi belirti ne cnm benim lökosit 2 3 tane cikmis ama bugun cok kasilmam ve alt tarafta agrim var kültürde mi çıkar acaba enfeksiyon varsa
Sedanindenizi Birmom Idrar testinde cikti benim. Idraririm bulanik , ara sira akin , idrar yaparken yanma hissi oluyor, cok idrara cikma ve camasirimda gun icinde ara ara islaklik oluyor belirtiler bu sekilde malesef.
Esosun Gmommysboy yoo hiçbişey olmuyor denenmiş uygulanan şey 😂😂😂😂 bide antibakteriyel jel deterjan koyuyorum ben 😂😂😂
Esosun Bsmlh ben çok nadir 4-5 litre arası içiyorum ama fazlası da zarar en iyisi günde en az 2-3 çamaşır değiştirmek yüksek derecede yıkamak ütülemek çamaşırları ve kiloya göre su ben 86 kiloyum mesela bana günde 9-10 bardak su içmek düşüyor ben 9-10 un altına düşmüyorum hiç
Bsmlh Esosun canım ben normalde çok su ıcen biriyim hani ⅔ lt gebelıkten önce içen biriyim çok seviyorum🥰 onun için su azlığında vucudun ıhtıyac olanın üstüne çıkmak lazım dedi doktorlar ben bir çıktım 4/4,5 az içen biri olsam 3 yeterdi belkıde ben daha frenlemesem içerim 🙈
Eji Maria34 merhaba ben de de +3 lökosit yazıyor ama yanında 500 cell yazıyor doktor ciddi enfeksiyon dedi bana. Lökosit +3/ 500 cell yazıyor sizin değerinizde sadece 174 mü yazıyor?
Adosum_34 Sedanindenizi bazen eşler cinsel ilişki esnasında sper mi içerş bıraktıgından da olabiliyor yani ben gebe kalmadan önce doktorum erkek spermi kadının rahminde oldugundan dolayı ve sürekli ilişkiye girdiğinde kadın rahminin ph degeri degiştigi için sürekli enfeksiyon kapabiliyor diye söylemişti
Sedanindenizi Adosum_34 Gebeligimin basindan beri risk sebepli hic iliski olmado. Oncesindede yoktu enfeksiyon🤔
OzgeSahin2 Sedanindenizi Valla hamileligim boyunca hep enfeksiyonum vardi hicte erken dogumu falan tetiklemiyo hicbisi olmadi
Bbbsrr OzgeSahin2 meraba antibiyotik kullandinizmi hic ben kullanamiyorum bulantidan ama bi duzelip bi tekrarliyor idrarim
Magnolina Sedanindenizi gebeligimin başından beri var 37 haftadayim ilaçlar bir iki gün idare ediyor bazı gebelik lerde oluyormuş kabul ettim artık her yolu denedim geçmiyor
Gizemceylan Sedanindenizi aynı dert bende de var yok bi çözümü sanırım sürekli tekrarlıyo şimdi de böbreklerim ağrıyo hayırlısı 😕
Tubiko52 Sedanindenizi yoğurt ye bol ben cok faydasını gordum hergün iç çamasırını hatta iki kere değiştir
Mmhtpmhmt04 Sedanindenizi hamileliğimin başından sonuna kadar geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum vardı ne yaptiysam geçmedi sayısız kez o toz ilaçlardan kullandım 2 gjn rahattım sonra yine tekrarlıyordu kaç sefer fitil kullandım gecmedi. Bende yanma kaşıntı yoktu çok fazla akıntı ve sık idrara çıkma durumu vardı ne yaptıysam geçmedi 8 gün önce doğum yaptim herhangi bir sorun yaşamadım tansiyon sebebiyle 37+4 de sezeryan oldum geçmiş olsun içinizi ferah tutun
Sedanindenizi Mmhtpmhmt04 Oh icimi rahatlattiniz saglikla buyutun insallah bebeginizi darisi basimiza❤🙏