Baobap Ekinci-ada12 sağdan sola dönmek yarım saat sürüyor😂 gece bin kere tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum 😂 gerçekten zor işler🤦♀️
Bilge42 Ekinci-ada12 ay sana mı bana mı ikinci bebeğim ilkinde bilemiyor insan ikincide daha çok heyecan yapıyor mayısın 20 su dedi doktorumuz
Ekinci-ada12 Bilge42 benim ilk bu gelsin ikinciyi düşünürmüşüm bu kadar sabredermiyim bilmiyorum o kadar sabirsizim yaptığım isleri bile yarida bırakırım yada canim cikana kadar sonuna götürürüm ama bu öyle bırakılacak bisey değil o yüzden yaşlandım yahuu
_Mother_ Ekinci-ada12 ayy hiç sorma yemin ederim yatakla lavabo arası mekik dokuyorum çok sıkıldım artık
Ekinci-ada12 Krizantem_ inşallah bak az kaldı dedin bana ne iyi geldin be Allah razı olsun canım benim
aannepandaa Ekinci-ada12 durun ayol nisanda ben bi doğurayım.. 🤭 35.haftadayım. bakalım bizim minnoş ne zaman gelecek..
Ekinci-ada12 Kuzey61 ne güzel konustun bi duygulandim insallah o günleride görürüz Allahin izniyle az kaldi Sag salim insallah bir avazda alırız
Ekinci-ada12 Deryabuglem geçer merak etme az kaldi ne güzel birbirimizi motive ediyoruz aynı dönem anneleriyiz ayni yoldayiz ve yavrularımızı bekliyoruz ya rabbim tek avazda sağsalim aldırsın kucağımıza
Baobap Ekinci-ada12 hani annelerimiz arada bize kızarken “ben sen 9 ay karnımda taşıdım” diyorlardı ya sitem etmek için, cidden ne büyük bir lütufmuş onu anladım😋
Bilge42 Ekinci-ada12 😂😂rabbim insalah vakti zamanında kucaklarimiza sağlıkla sihhatle ayıpsız amansız almayı nasip etsin canım benim aldığımız nefes bile geldi geçti diye düşün o gün de inşallah hayırlısıyla gelsin catsin 🥰💐💐💐❤️🤲🤲🤲
Alizade_16 Ekinci-ada12 aynen ya zaman geçmiyor artık, çok sıkılıyorum bende. Bi baklyorum bu aylar nasıl geçti diyorum bidə önümdəki qalan zamana baklyorum bu zaman neden geçmiyor diyorum😂 🤷🏻♀️