didemblr minikprensesimmm bizimkinin niyeti yok da doğuranlar olmuş vallahi çok sevindm totem işe yaradı sanki hadi arka arkaya doguralm da yazalım birbirimize 😅😍
Melihakrds minikprensesimmm zaten son tarih 7marttı 2martta yani 39+2de suyumun gelmesiyle hastaneye yattım ve oğlumu kucağıma aldım 12saat sonrasında😍
Tuba18 Kızlar ben de doğurdum gece 1 de sancıları başladı 3 saat yol geldim hastahane için geldiğimde 7 cm açılmam vardı 7:35 te doğdu kızım kakasını yediği için kğvezde şuan dualarınızı bekliyorum
minikprensesimmm Tuba18 ahh canımmm kaç haftalıktınnn? Nasılsın şimdi dualarımız seninle korkma birşey olmayacak gönlünü kalbini ferah tut. Taze anne olarak yeni hayatına hoşgeldin♥️
Mau Bende bozayım totemi 😁 bugün normal doğumla kavuşuyorum inş bebeğime. 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı. Dualarınızı eksik etmeyin
minikprensesimmm Mau ayyyy yaşasıııın😍 Bir avazda kurtulursun insallah canım Allah sana bolca güç kuvvet versinnn kaç haftalıksınnnn doğum hikayeni bekliyorum mutlaka. Yeni hayatına sende hoşgeldin♥️
AsumanTugce Mau ay hayırlısı darısı bizim başımıza . Bugün geceden beri benimde inanılmaz çatı kemiklerimde ve belimde ağrı var . Ağrım oluyordu ama bu kadar olmuyordu adım atamıyorum bugün ya doktora gitmeye korkuyorum artık geri eve git bekle derse diye 🤷
defne09 Mau benimde yatışım yapıldı 11.30da 3cm açıklık ile ama sancım çok çıkmıyor. Sizde durumlar nedir
Tuba18 minikprensesimmm 39 haftalıktım bebek kakasını yediği için gözlem altında tutuluyor çok teşekkür ederim inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız