minikprensesimmm Kızlar son postumdan sonra aklıma şey geldi🤭 bu doğuramayan Mart anneleri olarak yani genel olarak sezeryan hariç beklemedeyiz ya biz birimiz doğurursak evet patır patır hepimiz doğuracağız bence😅🤪 haydi kıralım şu olayı🤷🏼♀️😂
mercimeginanne minikprensesimmm 38+2 yiz 🙈 bugün sezeryana gircektim sonra vazgeçtik inşallah normal gelir kızçem çok geç kalmadan 😂😂😂
Mucizemmmmmmm minikprensesimmm Valla artık gelsin ya 😍 doktor bu hafta gelir dedi hala yok gelmiyo 39+2 olduk 40 doğru gidiyoruz sezeryan olcak diye uzuluyorum😑 okadar normali beklerken
Tuba18 minikprensesimmm 38+4 bugün nişanlım geldi doktorum perşembe gününe kadar zaman verdi gelir diye düşünüyorum dedi gelmezse de perşembe günü yatışımı yapacağız açılmam varmış ama ne kadar bilmiyorum büyük ihtimalle 1 veya 2 dir bel ağrım baya arttı ağırlaştı bu iki gündür biran önce gelsin istiyorum ama korkuyorum da
Ayssmom minikprensesimmm arayan bulur işte buldum postu 😇 totem başı ben olurum hahaha 😄😄 #doğuramıyorummm
Eylul2107 minikprensesimmm hic sanmiyorum bizimkinin kafasi daha kanala girmemiş 😂😂 birbrimizie dua edelm cok yoruldum artk kemiklerim acıyo birde gelmeyenlerde hep kiz bebek agir ablalar 😂😂
Kahramankentli 38 haftayım artık doğurmak istiyorum bebeğimin başı büyük biraz da iri bi bebek 👶 yeter artık 🖖😀
minikprensesimmm Kahramankentli aoooo benle aynı durumdasın 38+2 deyim bende iri dedi koca kafalı dedi 😒 ama gelen yok giden yok sancı yok açıklık yok🙄🤪
Emineuyar Kahramankentli benımkıde 2 hafta bası onde dıyo dr . Kulosu da 3. 300 hecen haftada aynıydı dr sordum almamış hıc kılo dedım daha ıyı ırı bebeğide doğurmak zor dedı ıkıncı dr sordum ölcumlerde farklılık olur dedı
tgul minikprensesimmm Bebeğiniz kanala girdi mi acaba? Benim bebeğime de iri bebek dendi, doktorum bu gidişle 39da alirim seni dedi. Sizin dogum seklinizle ilgili bir şey söyledi mi doktorunuz
Derya1453 minikprensesimmm sizin daha var ama ☺️40 haftasını doldurup doğuramayanlar var mesela ben 40+2
Yusuf_yildz 36+1 im 38 haftalıkkken doğum yapmak istiyorum ama korkuyorum da bu yandan kuvezde kalır diye
minikprensesimmm Yusuf_yildz canım hiç korkma 36. Haftada doğum yapıp küveze girmeyen bebekler var. Önce gönlünü ferah tut sağlıkla gelsin yeter🧿♥️
Yasmink Yusuf_yildz ay aynıyız ben de 36+1 im regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor arada vajinama arada iğne batıyor sizde de oluyor mu
KbrErr 38+2 beklemedeyiz, hadi bakalim biri başlasin artik 😄 Tek tek sıramızı salalım Allahın izniyle 🤲☺
minikprensesimmm KbrErr ay aynııı haftayıııız😅 ne durumdasın kız😂 ben bi acayip oldum kimse doğurmadı martta ya😅 tek tek sırasıyla gideriz insallah❣️
minikprensesimmm Seseff zaten öyle olacağıııız vallahi görürsünüz birimiz şu seytanın bacağını bi kırsak yuvarlanıp gideceğiz hepimiz😅
KbrErr minikprensesimmm p.tesi sanci cikti ama acilma yok dedi doktor, gonderdi beni 😄 Arada adet olacakmisim gibi agrilarim oluyor, p.tesi tekrar kontrolum var bakalim 😄 Artik kiz sen doguramadin mi, ne zaman doguracaksin sorularindan yıldımmm 😄😄
Sueda-123 minikprensesimmm doktora gidemedim randevu yok doktorumda bilmiyordum oyuzden en son 39haftalikken gottim