aaa2515 merhaba 🌺 progestanı fitil olarak kullanmaya başladım ve kullandıktan sonra kahverengi akıntım çoğaldı neden çoğalıyor? azalması gerekmez mi?
Hilaliii aaa2515 Benimde öyle oldu fitil olarak kullanmıyorum ama günde 3 defa içiyorum akıntım çoğaldı siyah akıntım geldi bugünde insan daha tedirgin oluyor
Hilaliii aaa2515 benim yarın kontrolüm var tekrar gidicem ama gerekiyorsa hiç kalkma yerinden dedi evin içinde bile küçük adımlarla yürü dedi
Merveee6 aaa2515 benim 9. Hafta da kanamam oldu ilaç ve iğne kullandım ama kanamam olduğu icin ağızdan almıştım pıhtı bile gelmişti doktor kalan kanlar dökülüyor olabilir yine de acile git dedi gittim bebeğim çok şükür sağlıklıydı 19 haftalık oldum hala kullanıyorum bidaha kanamam olmadı çok şükür
Hilaliii aaa2515 sordum iki tane doktorum bar ikisinide aradım ama yarın kontrole bekliyorlar 6 haftalık hamileyim geçen hafta kan şeklindeydi bu hafta kahverengi ve koyu geçen hafta hiç bişey çıkmadı kontrolde
Gzmrt Progestan ilacı akıntıyı kesiyor içinizde kanama alanı durduğu için kahverengi ve siyah olması normal bende de öyle olmuştu fakat doktorunuza sorun isterseniz. Ben devamlı yatmıştım kullanırken.
Serpiltsn Hilaliii benim de var canım 6+2 günlük hamileyim 5. Haftadan beri kahve lekelenmem var günde bi defa oluyor peçete de bakalım pazartesi kontrolüm var benim de ne olacak, bu arada Progestan ı ağızdan alıyorum ben tüp bebek gebesiyim
Gzmrt Hilaliii neredeyse 2 aya yakın kullandım kanama bölgesi kapanana kadar kullanıyorsunuz doktorunuz mutlaka yönlendirecektir ben ekstra yanında iğne de kullanıyordum
Hilaliii Serpiltsn allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım 1 sene önce kürtaj oldum yine aynı şeyler oldu 12. Haftaya kadar yaşadı sonra öldü allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamam 😔
Serpiltsn Hilaliii amin insallah, bende bi sene önce 9. Haftada kürtaj olmustım, insallah bu sefer sağlıcakla ilerler hersey
idilnaz Bende 16 haftadan beridir kullanıyorum şuan 22 haftada yum hala kahverengi lekelenmem devam ediyor doktorumda bol bol dinlen normal diyo
idilnaz Serpiltsn hipertansiyonumun 13 haftada başladı coraspin le alfamed başladım 16 haftada lekelenmem başladı coraspini kestik ama durmadı hiç lekeler ara ara kanama şeklinde de oluyor
Fatmamilay Bende 6 inci haftadan beri kullanıyorum şuan 31 haftalık olduk hala kullanıyorum akıntı noral kanaman olursa hemen acile gel demişti doktorum şükür şuana kadar olmadi
Serpiltsn Fatmamilay kahverengi lekelenme mi 6. Haftadan beri vardı sizin de, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah az kalmış 🥰