Nurerdogann Gebeliğimin 4 hafta 2. Günü hiçbir şekilde değişikliğim yok yani sadece nefesim artık eskisine bakarak biraz daha daralıyor onun dışında başka değişiklik yok bu zamanlarda aşerme mide bulantısı flan olması gerekir mi
Tugbakrc7_ Nurerdogann dur canım acele etme daha çok erken ilerde keşke bugünlerime geri dönsem diyeceksin 😞😀
Miumiu Nurerdogann Ayy kuzucum benim bir kaç hafta sonra öyle bir değişiyor ki vücudun, hormonların kendin bile ben noluyorum ya diceksin hiç merak etme😂
C-12 Nurerdogann Nurerdogann olur olur merak etme benim de 4. Haftada bişey yoktu suan 5. Haftamdayım hiç bişey yiyemiyorumm😒
Momandbabyy Nurerdogann Daha çok yeni burada bir çoğumuz hiçbir belirtiyi yaşamıyor. Ya da çok sonradan belirtiler kendini yavaştan gösteriyor. Çok rahat bir gebelik geçiriyordum ilk zamanlar. Şu an 19 haftalığız sırt ve bel ağrısından ölüyorum. Canını sıkma. Rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah 🙏🥰
Nurerdogann Tugbakrc7_ bilmediğim için sormak istedim bide ilk aylarda acaba neye dikkat edilmeli flan hem korku hem endişe değişik duygulardayıö😂
Nurgullmom Nurerdogann Sadece ağır işler yapma biyerlere uzanma bi süre yat dinlen 😇 korkulcak bisey yok insallah sağlıkla kucağina alırsın 🥰🤰
Nurgullmom Nurerdogann Benim 8 9 da başlamiştı miğde bulantisı sen daha çok yenisin canım bekle biraz 😇😂 şuan 18 haftalığım ev temizleyemiyorum bel ağrısından 🥴 büyüdükce degişik degişik şeyler olcak merak etme 👼 küçücük halleriyle hiç rahat durmuyolar 🤭💓
Busra_kr Kişiden kişiye değişebilir tabiki mesela benim o haftalarda hiçbir belirtim olmadı sık idrara çıkma dışında daha sonra 6.haftada koku hassasiyeti mide bulantıları afedersin kusmalar başlamıştı.Yani normal kafana takma bugünlerin kıymetini bil ☺️
Nurerdogann Nurgullmom Keşke yapabilsem Daha 8 aylık evliyim hemen çocuk düşünmüyorum işimi kurayım dedim sonra 2 ay önce kendime güzellik merkezi açtım planlarımızda hiç bebek yoktu sürpriz oldu 😂 şimdi dükkan ev bebek bide köpeğim var 😂😂
Caglaanne Nurerdogann benim 4. Haftada hiçbişeyim yoktu 5. Haftaya girer girmez mide bulantısı kokular ağrı oldu
Nurgullmom Nurerdogann Ohh sağlıkla gelsin süpriz bebek sen yine kendini cok yorma ilk başlarda 😇bazi hamişler hic miğde bulantisi yaşamıyolar belki sende yaşamazsın 🤩
Omerhatice Nurerdogann norml canm daha çok erken hic bir belirti olmayabilir ben 4+2de bel ağrısı ve adet gecikmesi ile öğrenmiştim şimdiki hamileligimi ama oğlumda grip diye gidip kan verince tesadüfen öğrendim ve 9 ay boyunca hiç ama hiç bir belirti yaşamadım 6. Aydan sonra karnim çıkmaya başladı ve bel agrim oldu o kdr Bu gebeligimde belirti oldu mesela 12. Haftaya kadar hafif bulantı hissi oldu ama hiç çıkarmadım oda 8. Haftafan sonra başladı sonra aşırı bel ağrısı oluyor bende oglumdaki gibi bunda karnim daha erken çıktı mesela gibi gibi hepsi farklı oluyor her gebenin ve her gebelik
Omerhatice Nurerdogann evet canim kesinlikle öyle ayni bedende bile olsa her gebelik farklı seyrediyor yani 🤷♀️