Hatice4446 Bebişler kilo alsın diye neler yeniyor 🤰 kimler kaç hafta kaç gram biz 25hafta 600 gram olmuşuz
Ates21 Hatice4446 tam 20 haftayim bugün gittim 305 gram olmuş bende meyve süt yoğurt en çok muz yiyorumm bide bol su içiyorum
ozgeacar En son 24 haftalıkken gittik 840 Grmdı. Şuan 27 haftaligiz 1 hafta sonra kontrolümüz var inşallah almistir
Meryemyilmazzz Hatice4446 doktor yeme diyo bende yememeyr çalşıyorum kötü bi örnek benmki biraz😅 şekermde yok ama hergün 2 yumurta 500 ml süt bazen daha fazla kaşar beyaz peynir muz mutlaka yiyorm ama elimde değil sevdiğim için yiyorum
SutlacimiYedimmiBen Hatice4446 27. Haftada 1 kiloydu haftaya kontrolüm var 31.haftada bakalım kaç kilo
Omerhatice Hatice4446 22. Haftada 500 gram idi gecen hafta çarşamba günü detayliya gidicem Rabbimin izniyle bakalım 24+da kac olmuş hayırlı güzel haberler alırız inşallah 🥰
Mzgnormann Hatice4446 sağlıklı şeyler ye sürekli kilo alacam diye korkma zaten o kilolar gidiyo doğumdan sonra bebeğin senden besleniyor sürekli ye meyve çok ye mesela muz özellikle süt iç inek sütü ama taze olandan varsa