Senseye Minik95 Bildiğim kadarıyla az cnm. Ama tabi sadece sayı yeterli olmuyor. Hareketli ve spermlerin sağlıklı olmasında önemli. Bu sayıdan çok daha düşük olupda hamile kalanlar var. Doktoruna danış en doğru cevabı o verecektir
September_ Minik95 15 milyon ortalama çok da az değil. Benim eşimin 3 milyondu çoğu da cansız. Ama 19 haftalık gebeyim çok şükür 🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz Minik95 canim kagittan bisey anlamiuorum yabanci oldugu o icin ben soruyum sen yaz olurmu😊 Ileri hareket kac Yerinde hareket kac Hareketsiz kac Yaziyo
Swlatmn Minik95 canım ileri hareketiniz çok çok iyi onun için hızlı ileri giden tek bir sperm bile yeterli güzel düşün güzel olsun rabbim tez zaman da hayırlısı ile nasip etsin
afrasil Minik95 yok web sayfası açılamıyor diyor yazıyla yaz canım Toplam sayı Morfoloji Hızlı Ileri hareket veya ileri hareket yazar
Ayserkan Minik95 ileri hareket çok iyi sperm sayısı biraz düşük ama hareketliliği guzel. Sayıyı artırmak için sarımsak kabak çekirdeği birde keçi boynuzu özü tuketsin bol bol
afrasil Happybsrn şunu demek istedim yani morfoloji 0 1 deyip hamile olanlari duydum burda tutunca tutuyoe iste . Sizin morfoloji kactı bizimde 6ydi 4 düşmüş yine başlarım takviyelere onun harici diğerleri iyi 😀