Tgcycl Merhaba kızlar uzun zamandır folik asit icmiyorum. Geri içmeye baslicam bu prowomen kullanıp gebe kalanlariniz oldu mu
Pammuk Tgcycl 30lusu saşe halinde 290 tl biraz pahalo ama içeriği çok iyi inositol falan var içinde istediğin her takviye var pkolularda insülin direncinide düşürüyor
derindemir Tgcycl içinde folik asitte olan bir takviye.kullanım sıraaında bende karında ağrı ve şişlik yaptı.ama kullandığım ilk ay hamile kaldım.şu an 4+1 im🥰darısı başınıza🤲🏻
Stmom Pammuk prowomen bir folik asit mi ? Folik asit dışında kullanilan bir takviye mi? Bilmiyorum da o yüzden soruyorum:)
Pammuk Stmom içinde günlük alman gereken kadar folik asitte var e,b,c,d,a ayrıca demir kalsiyum b12 falan bir sürü vitamin var ayrıca yumurtayı kaliteli geliştiriyor
Derya3333 eylul02 derindemir ne zaman kullanmaya başladınız adet tarihi geçtikten sonra mı adet zamanı mı
eylul02 Takviye canım folik asit degil. Ben onun sayesinde kaldım bir kutusu tamamen bitirmemiştim bile. Yani düzenli kullanmadım
kindersurprise Tgcycl ben de ikinci kutum bitmeden hamile kalmıştım bir arkadaşım ilk kutusunda kalmıştı ben düşük yaptım gerçi yeniden başladım bu vitamine, aynı zamanda eşime de promen k versiyonunu aldım o da içmeye başladı bunların yanında omega 3 kullanıyorum regenesiz max
Bfduam kindersurprise Gecmiş olsun canım, ins tekrar nasip eder Yaradan. Bende yeni başladım, yumurtalık, kasık altları ağrıyordu, sende de öyle miydi?
Derya3333 kindersurprise merhaba adet bitiminden birkaç gün sonra başlamakta sakınca var mı ne zaman kullanmaya başladınız
kindersurprise Bfduam ben de öyle bariz ağrılar olmadı sanırım yaaa inan ki hatırlamıyorum ama etkili çok gerçekten içeriği çok iyi yumurtalıklara iyi geliyor yumurta kalitesini artırıyor Allahın izniyle inşallah tez vakitte gönlünden geçen nasip olsun
eylul02 Derya3333 adet olduktan Sonra 5. Gün başladım kullanmaya hapı sabah aç karna akşam da toz olanı içtim
derindemir Derya3333 adetin son günü içeye başladım.yumurta çatlayınca bıraktım içmeyi.ilk kutuda hamile kaldım
Rabiabl 5 haftalık hamileyim ilk başta kahverengi akıntı 1 gün sonrada kanamaya döndü doktora gittim kese görünüyor bişey yok dedi ve progestan 200mg verdi bu durumu yaşayanlar varmı çok korkuyorum bişey olucak diye 😞