babyceylan Mmhtpmhmt04 ad soyadiniz nedir peki sizi arkadasim olarK gosterio hani onlara yapildi bizde memnun kaldilar diye geldik diyebilir miyiz. Pazarlik ve memnuniyet soyleyince ad soyad soruyirlar kim tarafindan tavsiye edildiyse
Elifim_17 Merhaba nisa hastanesinde doğum yapanlar cevap verirmisiniz doktorun ebe ve hemsirelerin ilgisi nasil temizliğe dikkat ediyorlar mi dogum sonrasi nasildi…bende suanlik oraya gidiyorum nejla hanim doktorum
Satinnst Elifim_17 merhaba bende asiye uzuna gidiyorum gayet iyiler. Asiye uzun doktorumsa cok guleryuzlu dogumumda ins iyi olur
babyceylan Elifim_17 hepsi cok iyiydi ebe hanim da hemsireler de temizlik de cok iyiydi hicbir sorun yasamadık sezeryan oldum cuma aksam 17.01 de dogum gerceklesti gertesi gun 4 5 arasi cikisim yapildi hemsireler ebenin kontrolleri doktorumun ilgisi hersey gayet guzel ve keyifli bir seruvendi darisi basiniza
Elifim_17 Satinnst insallah iyi olur saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin Allah ilk dogumunuz mu
Elifim_17 Satinnst benim 3. Olacak 🙈 nisa hastanesi bana yakin simdilik oraya gidiyorum daha cok var doguma 10 haftaligim da dogum yapan hic tanjdigim da yok o yuzden sordum doğum sürecinde ve sonrasinda ilgileri nasil diye, sen kac haftaliksin
Elifim_17 babyceylan saglikla huzurla büyüt bebeğini Allah anali babali büyütsün darısı başıma artik :) doktorun kimdi acaba