Gizembuluttt Hanımlar merhaba. Emzirme sütyeni ve emzirme atleti almak istiyorum ama bunlardan kaç tane almak gerekiyor? Bir de hangisi daha kullanışlı oluyor acaba? Cevap yazarsanız çok sevinirim.😊
Cjdjdj Gizembuluttt ben bir tane aldım denemek amaçlı memnun kalırsan gereksiz bulmazsam yine aldırtırım
Mlk8 Gizembuluttt ben ikisini de kullanamadım.hele sutyen eziyet gibi.takip çıkarması sorun bi de bi sürü almıştım hepsi duruyo.
SutlacimiYedimmiBen Gizembuluttt ben ilk doğumumda iki tane emzirme atleti aldım lohusayken cok kullndimda sonrası sıcak oldu birde göğüsler güzel durmuyordu spor sutyen takmaya başladım daha rahat ve güzel duruyordu.
Nhlnrs Lc waikiki de emzirme atleti var 1 tane aldım lazım olursa 1 tane daha alırım yeter diye düşündüm
DemirleHayat Gizembuluttt benim bir arkadaşım 5-6 tane atlet al sut falan oluyor kokuyor çok kullanışlı atletsiz gezme göğüs uclarin kıyafete sürtüp yara olmasın dedi. Ama ben de hangi marka alsam ne alsam bilemedim sutyen kapli mi alsam bez mi alsam bilemedim.
Gizembuluttt DemirleHayat sütyen dışarısı için kaplı almak mantıklı. Ama atlet ev için daha rahat olacak gibi geldi. ☺️
WmonallissA Gizembuluttt bende lcwaikikiden emzirme atleti aldım, şu an rahat gibi, memnun kalırsam bir kaç tane daha alacağım, sütyenle çok rahat edemiyorum ama bir tane kaplı alacağım sadece dışarı çıkarken kullanacağım
mrhbslm Üç adet emzirme atleti aldım rahatsız olursam iç kısımlarını kesip normal atlet gibi kullanırım 😂 bir adet ebebek emzirme atleti aldım denemelik. Doğumdan sonra hangisinden memnun kalırsam o şekilde devam edeceğim ☺️
monnas Gizembuluttt ilk doğumda ikisini de kullanmış biri olarak atleti tavsiye edebilirim. penti’den aldığım gayet güzel oturdu bedeni ve kaliteli de. ama e-bebeğinkini hiç beğenmedim. tam bedenimi almama rağmen büyük geldi ve sırtında askının birleşim yerindeki plastik sırtıma değe değe yara yaptı.